Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Letná dovolenka september / 2015”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa
Na pozícii č. 4 spomedzi 16 hotelov v Gazimağuse
Zrecenzované: 7. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Krásny hotel a velky areál. Príjemný a vždy usmiaty personál. Veľký vyber chutných jedál. Krásna čistá plaz a pozvolný vstup do mora. Urcite choďte aj na maják kde sa každý vecer koná diskotéka ;). Vhodne aj pre rodiny s deťmi. Rozhodne mozem odporučiť.

Termín ubytovania: septembri 2016, cestoval(a) s rodinou
4  Poďakujte používateľovi Ladislav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (866)
K dispozícii sú novšie recenzie lokality Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa
Prezrite si najnovšie recenzie
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711866 recenzií

Zrecenzované: 29. augusta 2016

Tento hotel nas nesmierne ocaril. Boli sme spokojni aboslutne so vsetkym. Plaz bola krasna, cista, priestranna, more teplucke, kludne, priezracne. Okolie upravene, kopec zelene, paliem, kvetov, vsade cisto.
Personal mily, izby krasne, cistota, jedlo perfektne, siroka ponuka napojov, snacky pocas dna.
Fantasticky nam vyhovovala jedalen na plazi, kde sa dalo cez obed najest, nemuseli sme sa ist na izbu prezliect a ist do hlavnej jedalne.
Skutocne tomuto hotel nie je co vytknut. Vsetko na vysokej urovni!
Som zastancom hesla ze raz v jednom rezorte staci, ale sem sa urcite vratime.

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi tutifruti84.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Velmi pekny novy hotel, sluzby su vyborne. My sme ta boli s priatelkou zaciatkom jula a hotel bol poloplny takze miesta na plazi ci pri bazenoch boli stale volne. Animatory trosku otravny. Co sa tyka stravy, bufety su velke a fakt si mate z coho vyberat. Taze mozem len dalej odporucit

Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi Jozef D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. júla 2016

Prvý dojem: Architektonicky veľmi zaujímavo riešený, v štýle noemovej archy, dizajn a použité kvalitné materiály navodzujú veľmi luxusnú atmosféru, hlavne v hotelovej hale. Aj v ostatných častiach hotela sú použité prvky noemovej archy - citáty na čelách postele z biblie, ambientné podsvetenie postelí a zrkadlovej steny, veľkolepé priestory haly a hotelového kasína očaria svojou majestátnosťou atď. Je to veľmi rozsiahly hotelový komplex, s množstvom rôznych barov, reštaurácií, rôznych záhradných zákutí, drevených altánkov, bazénov, k dispozícii je veľkolepý amfiteáter s veľkým stageom, kúpele, aquapark. Človek sa tu každopádne nenudí a nestihne si ani všetko počas pobytu pozrieť a odskúšať, vizuálne to však pôsobí veľkolepo.

Ubytovanie je buď v hlavnej hotelovej budove alebo vo vilkách, ktoré sú bližšie k bazénom a k moru. Izby čisté, s každodenným upratovaním, denná výmena uterákov, posteľnej bielizne a doplňanie minibaru a kúpeľňovej kozmetiky je pri tomto hoteli samozrejmosťou. Výhľad z balkóna je buď na bazény, záhrady alebo na more. Myslím, že je to úplne jedno, lebo všetky výhľady sú krásne a tak či tak na izbu sa ide hosť iba vyspať. Výhrada k ubytovaniu - chýba vešiak na sušenie vecí, je potrebné použiť zábradlie na balkóne (hoci pofukuje mierny vetrík, veci zo zábradlia neodfúkne). Wifi je k dispozícii v celom komplexe zdarma.

Stravovanie: veľmi veľký výber zeleniny, šalátov, ovocia, skvelé dezerty, ryby, niekedy seafood, rôzne druhy hlavných jedál, určite hosť nezostane hladný a som presvedčená, že každý si príde na svoje. Hlavnú reštauráciu by som však skôr nazvala jedáleň - hoci s čistým servisom a obrusmi menenými po každom hosťovi, skvelým servisom usmievavých a veľmi úslužných brigadujúcich študentov zo Zimbabwe, ale vzhľadom na veľkú kapacitu a množstvo ľudí je tam veľký hluk a nepôsobí to na 5 hviezdičiek. Ak však chcete komornú atmosféru počas večere, môžte si objednať a la carte v reštaurácii na pláži alebo v reštaurácii na streche hotela. Komu sa nechce ísť z pláže na obed do hlavnej reštaurácie, môže sa naobedovať v reštaurácii na pláži, kde nájde tiež široký výber rôznych hlavných jedál, k dispozícii sú na výber aj polievky, cestoviny, dezerty, ovocie, zelenina atď. Na pláži je veľký bar s nealko a alko nápojmi, miešanými drinkami, ktoré si môžte zobrať so sebou k lehátku, balenú vodu si môžte zobrať z barov alebo reštaurácií alebo poprosiť na pláži hotelový personál a on Vám ju donesie. Bar je k dispozícii aj pri bazénoch a niekoľko barov aj v hlavnej budove.

Pláž: zlatistý piesok, veľmi horúci, je potrebná obuv, pravidelne ju hotelový personál čistí, upratuje, narovnáva lehátka....Lehátok je úplný dostatok, nie je potrebné si obsadzovať miesto. More krásne čisté, voda priezračná, bez chalúh, dno bez kameňov, iba piesok, takmer ako v karibiku - a rovnako teplé cca 29 stupňov... K dispozícii sú 2 móla s priamym vstupom do mora. Dostatok spŕch. Bazény sú v rezorte - 2 veľké a 1 menší pri vilkách, môžte využiť lehátka ponorené do vody, čo je osviežujúce, ale voda je tu ešte teplejšia ako v mori.

Aktivity: my sme boli lenivci, tak sme nič nevyužili....ale pre deti je k dispozícii veľký aquapark s toboganmi, rôzne animácie, športy na pláži - volejbal, petang, lukostreľba, niekedy disko na rozveselenie na pláži atď. Vodné športy tu nie sú, sú vo vedľajšom hoteli Kaya Artemis. Večerný program je v amfiteátri - úroveň je na posúdení každého jednotlivca, ale nie je to nič veľkolepé, ako by sa na taký veľkolepý rezort hodilo. V bare na pláži každý večer živá hudba (nejaký turecký spevák), na móle diskotéky.

Negatíva: chýba mapka rezortu a orientačné šípky - je ťažké nájsť a využiť tak všetko, čo tento hotel ponúka. čo je na škodu.

Celkový dojem: skvelý, pomerne rozsiahly rezort, vhodný aj pre tých náročnejších dovolenkárov. Aj pri plnej obsadenosti hotela nepôsobí preplneným dojmom, takže tam nájdete kľud a dokonalý relax. Každopádne odporúčame každému, kto je zvyknutý na vyšší štandard služieb. Komplex je v skutočnosti omnoho krajší ako na fotografiách.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
15  Poďakujte používateľovi ZlatkaV.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. júna 2016

hotelovy komplex je obrovsky, nadherne kvety,stromy, bazeny s hlbsou i plytsou vodou, s lehatkami vo vode, obrovsky aquapark s toboganmi pre vacsie i mensie deti, uzasny miniklub detom, po veceroch zabava pre dospelych , i cez den sportove vyzitie, strava uzasna rozmanita, ubytovanie ciste , pohodlne, more nadherne, plaz tiez, lehatok dostatok ;-) vnutorne spa tiez fajn, treba si dat hammam hned na zaciatku ;-)

  • Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi 771katarinas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Gazimağusa alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 27.3 km
Balci Plaza
Balci Plaza
Č. 5 z 16 v lokalite Gazimağusa
85 recenzií
Vzdialenosť 31.2 km
Port View Hotel
Port View Hotel
Č. 9 z 16 v lokalite Gazimağusa
35 recenzií
Vzdialenosť 0.0 km
Altun Tabya Hotel
Altun Tabya Hotel
Č. 8 z 16 v lokalite Gazimağusa
33 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 38.4 km
Golden Coast Beach Hotel
Golden Coast Beach Hotel
Č. 17 z 65 v lokalite Protaras
1 150 recenzií
Vzdialenosť 37.7 km
Crystal Springs Beach Hotel
Crystal Springs Beach Hotel
Č. 4 z 65 v lokalite Protaras
1 224 recenzií
Vzdialenosť 36.9 km
Amore Hotel Apartments
Amore Hotel Apartments
Č. 49 z 65 v lokalite Protaras
59 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa

Adresa: Bafra Turizm Boelgesi / KKTC, Gazimağusa, Kypr
Lokalita: Kypr > Famagusta (administrativní oblast) > Gazimağusa
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Donáška jedla na izbu Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 4 spomedzi 16 hotelov v lokalite Gazimağusa
Cenový rozsah: 112 € – 256 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa 5*
Počet izieb: 616
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom GoNorthCyprus, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu