Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Harpa Reykjavik Concert Hall and Conference Centre
Dnes otvorené: 12:30 - 13:00, 15:30 - 16:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Úžasná stavba

Koncertní a kongresové centrum Harpa je úžasné architektonické dílo. Stavělo se čtyři roky a náklad... viac informácií

Recenzované: 25. júna 2019
Petr_Bures
,
Plzeň, Česká republika
Prehliadka

Uzasny skvost modernej architektury. Vo vnutri sa nachadzaju 4 saly najvacsia pojme 1800 ludi... viac informácií

Recenzované: 12. septembra 2018
JurajH90
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (8 668)
  
Recenzie (8 668)
Filtrovať recenzie
8 668 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
5 262
2 710
569
81
46
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
5 262
2 710
569
81
46
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
498 668 recenzií
Recenzované: 23. januára 2017

Krásne zvonku aj zvnútra, vidieť aj z lode ak vyplávate na pozorovanie veľrýb. Mimochodom vonkajší vzhľad pripomína rybie šupiny a využíva hru svetla. Moderná multifunkčná budova je dobre zakomponovaná do prostredia nedaleko prístavu aj starého centra mesta.

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi Lubor K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 22. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie