Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (340)
Filtrovať recenzie
340 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
62
150
84
36
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
62
150
84
36
8
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7984340 recenzií
Zrecenzované: 10. novembra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. novembra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: Avoid the first floor
  • Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. novembra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: Single Room 372 is at the end of a looooooooooooooooooooong corridor and offeres sea-view!
  • Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) sólo
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. októbra 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. októbra 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie