Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
úžasné miesto

úžasné miesto na prechádzku , a nielen cez deň. večer tu vystupujú rôzny umelci a skupiny, skrátka... viac informácií

Recenzované: 7. októbra 2019
bedasko
,
Velke Zaluzie, Slovensko
Ribeira

Nádherné miesto, množstvo reštaurácií, príjemná prechádzka po promenáde. Pekný výhľad na známi... viac informácií

Recenzované: 31. decembra 2016
IgorR2353
Prečítať všetky recenzie (10 840)
  
Recenzie (10 840)
Filtrovať recenzie
10 840 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6 757
3 428
559
61
35
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6 757
3 428
559
61
35
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2710 840 recenzií
Recenzované: 31. decembra 2016

Nádherné miesto, množstvo reštaurácií, príjemná prechádzka po promenáde.
Pekný výhľad na známi most, na protiľahlé výrobné sklady vín....Z opačnej strany rieky je super výhľad na celé farebné Ribeiro. Previezť sa lanovkou hore späť na most a peši znova do Ribeira. Skvelý zážitok.

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi IgorR2353.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. mája 2016

Trochu preplnene turistami, ale oplati sa vidiet, miesto ma skvelu atmosferu, daju sa tu kupit nejake presenty a okostovat fantasticke portske vinko :)

Dátum zážitku: jún 2015
Poďakujte používateľovi branislavLM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 23. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie