Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: Zatvorené
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Masaze vynikajuce,

doporucujem vsetkym, kto sa nachadzate v Lisabone , navstivit relaxacne centrum Reicha yoga... viac informácií

Recenzované: 21. augusta 2017
vaii2017
,
Nitra, Slovensko
Užastné

Bol to super zážitok, a určite doporučujem navštíviť toto centrum všetkým, ktorí sa chcú zrelaxovať... viac informácií

Recenzované: 29. júna 2017
MichaelK11955
Prečítať všetky recenzie (14)
  
Recenzie (14)
Filtrovať recenzie
14 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
14
0
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
14
0
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1614 recenzií
Recenzované: 21. augusta 2017

doporucujem vsetkym, kto sa nachadzate v Lisabone , navstivit relaxacne centrum
Reicha yoga, zazijete nezabudnutelnu relaxaciu na vysokej odbornej urovni.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi vaii2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júna 2017

Bol to super zážitok, a určite doporučujem navštíviť toto centrum všetkým, ktorí sa chcú zrelaxovať a spoznať iný svet!

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi MichaelK11955.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 17. apríla 2018

Dátum zážitku: apríl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Pipilota L, Gestor v zariadení ReiCha Yoga & Ayurveda.Zodpovedané: 18. apríla 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. marca 2018

Dátum zážitku: marec 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie