Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Historic Centre of Brugge
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nádherné

Historic Centre of Brugge - Marktplatz je veľké námestie s plno historickými pamiatkami. Strašne... viac informácií

Recenzované: 7. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Historicke centrum Bruggy

Krásne malebné mestočko vo Flámsku, super na pešie potulky. Nádherné pamiatky, veľa turistov... viac informácií

Recenzované: 11. júla 2018
MargitaV7
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (17 536)
  
Recenzie (17 536)
Filtrovať recenzie
17 536 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13 769
3 310
357
70
30
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
13 769
3 310
357
70
30
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3817 536 recenzií
Recenzované: 24. septembra 2017

Benátky severu - nezmenené a takmer úplne zachované stredoveké mesto. V Bruggách nenájdete prakticky žiadnu modernú architektúru a všetko je ako v stredovekom filme. Pre mňa zatiaľ najkrajšie a najromantickejšie miesto, kde som v živote bol a pochybujem, že ho ešte nejaké niekedy tromfne. Sú tu nádherné tradičné domy s pôvodnou architektúrou a historické úličky s množstvom tradičných reštaurácií a kanálov, kde sa môžete plaviť.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi M-Zdeny.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. augusta 2017

Prechadzka po starom meste bola vynikajuca. Myslim, ze by mohla byt po chuti kazdemu. Vela obchodov s pralinkami, butiky, vyborna zmrzlina, wafle, hranolky... Vela starych budov. Odporucam pre vsetkych, ktory sa lubia len tak bezcielne tulat a kochat sa vsetkym naokolo

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi lucia s.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 25. marca 2020

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie