Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nádhera

Grand-Place Marktplatz je veľmi pekné historické námestie v Bruseli. Je tu množstvo pamiatok a... viac informácií

Recenzované: 9. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Grand Place

Je to naozaj pekné námestie, ktoré odporúčam vidieť. Síce bolo plné turistov, ale to je tak v... viac informácií

Recenzované: 5. októbra 2018
toto_meno_je_volne
Prečítať všetky recenzie (34 291)
  
Recenzie (34 291)
Filtrovať recenzie
34 291 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
25 182
7 827
1 081
127
74
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
25 182
7 827
1 081
127
74
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4934 291 recenzií
Recenzované: 23. septembra 2017

Krásne a najmä historické jadro mesta. Cítite sa ako keby ste sa preniesli zopár storočí späť a vychutnávate si ten výhľad. Jediným mínusom je množstvo ľudí, ktorí sa na námestí nonstop nachádzajú. Odporúčam navštíviť večer keď sú jednotlivé budovy vážne nádherne osvetlené. Proste nádhera, lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Dominantou je radnica na ktorej vrchole je umiestnená fakt vysoká veža sv. Michala. V blízkosti tiež nájdete Múzeum kakaa a čokolády.

Dátum zážitku: september 2017
2  Poďakujte používateľovi M-Zdeny.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Nádherne námestie, úžasne budovy so zlatými prvkami ktoré pri slnečnom svetle perfektne vynikli. Aj po zotmení bolo námestie pekne osvetlene, ako z rozprávky

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi Traveller2390.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2016

Toto musíte vidieť... Mne osobne toto námestie do slova vyrazilo dych.
Ak hľadáte architektonické skvosty, tu nájdete všetko.
Večer je to ešte fascinujúce, keď nesvietia budovy videoprojekciou a vnútorným osvetlením zážitok - tzv. biela noc :o)

Dátum zážitku: august 2015
Poďakujte používateľovi angelikat440.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. mája 2016

Svetove dedicstvo Unesco, nadherne fasady budov, dominanta namestia je urcite radnica so svojou vezou, oplati sa vidiet aj ked v case ked tam nie je kvetinovy koberec. Inac je namestie plne turistov valiacich sa z uliciek z kazdej strany

Dátum zážitku: jún 2015
Poďakujte používateľovi branislavLM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júla 2015

Nádherné námestie. Len škoda, že sme tam boli v októbri, a nie keď je tam kvetinová výzdoba, stojí zato to navštíviť.

Dátum zážitku: október 2014
1  Poďakujte používateľovi 23_Roman_23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie