Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vecera”

Restaurant Chesa Davos
Reserve a table
2
ne 20. 9.
20:00
Na pozícii č. 43 spomedzi 141 Reštaurácie v Davos
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 8. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Zastavili sme sa tu s rodinou na veceru a vsetko jedlo bolo super. Ja som mala beef steak, ktory bohuzial servirovali s hranolkami. Maso bolo skvele aj omacka k nemu. Dcerka si dala rezen, namiesto zemiakoveho salatu si dala ryzu , ktora vsak bola so sacku a rozvarena. Muz mal rybu so spenatom a varenymi zemiakmi. Celkovy dojem s restauracie a najma skvelej obsluhy bol vynikajuci.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi RiaS913.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (91)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1591 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 26. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelSeehofSelction, Geschäftsführer v zariadení Restaurant Chesa Davos.Zodpovedané: 25. marca 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. októbra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: január 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. marca 2018

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Dátum návštevy: august 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restaurant Chesa Davos, si pozreli aj

 

Navštívili ste Restaurant Chesa Davos? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu