Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Námestie s cisternou

Maličké námestie so starobylou studňou, obchodíkmi a najmä slávnou Gelateriou Dondoli, ktorá sa... viac informácií

Recenzované: 26. augusta 2019
Barbora S
,
Zvolen, Slovensko
Piazza_della_Cisterna-San_Gimignano_Tuscany

Piazza_della_Cisterna-San_Gimignano_Tuscany - jedno z typických náměstí v samotném centru San... viac informácií

Recenzované: 26. júla 2019
Dan P
,
Česká republika
Prečítať všetky recenzie (1 495)
  
Recenzie (1 495)
Filtrovať recenzie
1 495 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
933
491
62
5
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
933
491
62
5
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
491 495 recenzií
Recenzované: 10. augusta 2018

Je to ozaj posobive miesto, velmi krasne a romanticke aj ked plne turistov. Urcite sa ale oplati pri potulkach mestom zastavit aj tu.

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi radoslavj538.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 3 týždňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. novembra 2019

Dátum zážitku: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. októbra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie