Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Florencia zvrchu

Prišli sme sem autom ráno pred deviatou, ešte boli zatvorené reštaurácie, zato parkovanie bolo bez... viac informácií

Recenzované: 27. septembra 2018
MILAN92101
,
Piešťany, Slovensko
Veľkolepá panoráma Florencie

Pešo za pár minút sa môžete z centra mesta cez most Ponte Vecchio dostať ku schodom, ktorými... viac informácií

Recenzované: 3. júna 2018
kimgoldpiestany
,
Piešťany, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (33 209)
  
Recenzie (33 209)
Filtrovať recenzie
33 209 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
24 980
6 935
1 095
146
53
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
24 980
6 935
1 095
146
53
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3833 209 recenzií
Recenzované: 23. júla 2016

Jedno z miest vo Florencii, kde je možné vidieť kópiu slávnej sochy Dávia, takže ak neplánujete návštevu múzea, kde sa nachádza originál, je to jednoduchšia možnosť :)

Dátum zážitku: júl 2016
4  Poďakujte používateľovi iamveronikagold.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 25. marca 2020

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. marca 2020

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. marca 2020

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie