Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Dávid

Námestie na ktorom sa nachádza Palazzo Vechio je miestom ktorému dominuje aj kópia sochy Dávida od... viac informácií

Recenzované: 26. augusta 2019
Barbora S
,
Zvolen, Slovensko
Centrum

Pekné, ale neohromilo ma. Neptúnova fontána v rekonštrukcii, ostatné sochy zväčša repliky a je ich... viac informácií

Recenzované: 10. októbra 2018
MILAN92101
,
Piešťany, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (16 803)
  
Recenzie (16 803)
Filtrovať recenzie
16 803 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
12 274
4 017
448
37
27
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
12 274
4 017
448
37
27
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3816 803 recenzií
Recenzované: 30. augusta 2017

...mali sme síce smolu a jedna z atrakcií námestia fontána bola práve v rekonštrukcii,ale sochy Dávida a sochy v galerii napravo boli dostatočnou náhradou,námestie je už od rána preplnené turistami,ranná káva na námestí má svojskú atmosféru

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Blažej P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Krasne namesti s atmosferou. Zajimavosti je replika sochy Davida. Bohuzel jsme nevideli fontanu, protoze se rekonstruuje. Zato balkon se sochami je uchvatny - obzvlast Herakles.

Dátum zážitku: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi T1310DMmichaela_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 19. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. marca 2020

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. februára 2020

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie