Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Full of people 😣

Dôležitý most z dnešného aj historického hľadiska. Kedysi drevený, dnes kamenný, opakovane... viac informácií

Recenzované: 23. apríla 2019
Ivo H
,
Skalica, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Úchvatný most, žiaľ ho rekonštruujú

Krásny most, ktorý je ale rekonštruovaný a len vo veľmi obmedzene prístupný. Časť, ktorá je... viac informácií

Recenzované: 17. júla 2016
KosicanJ
,
Košice, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (17 381)
  
Recenzie (17 381)
Filtrovať recenzie
17 381 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7 759
5 680
2 909
760
273
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7 759
5 680
2 909
760
273
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3817 381 recenzií
Recenzované: 3. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Vraj miesto, kde sa stretavali Romeo a Julia. Krasny vyhlad z mostu na lode a gondoly a okolite prostredie.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi Siisula.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. januára 2017

Jeden z najkrajších mostov cez kanál Grande. Čarovný po zotmení, romantický cez deň, fotogenický z gondoly. Proste Ponte di Rialto :)

Dátum zážitku: február 2016
Poďakujte používateľovi Lubor K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. decembra 2016

Jedna z atrakcií Benátok - a jeden z trojice mostov nad Grand Canal. Na Rialto sa nachádza množstvo obchodíkov, hlavne so suvenírmi. Z mosta je pekný výhľad, určite si tu treba spraviť fotografiu, vrátane selfie. :-)

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi jozefBA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2016

Krásny most, ktorý je ale rekonštruovaný a len vo veľmi obmedzene prístupný. Časť, ktorá je rekonštruovaná je síce zobrazená na plachte, ale s veľmi rušivou reklamou.

Dátum zážitku: jún 2016
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. júla 2016

Júl 2016 v rekonštrukcií - live WebCam - jedna strana už je bez lešenia.
Most je architektonický skvost, ak idete peši od železničnej stanice určite ho neminiete smerom k bazilike Saint Mark's Basilica (Basilica di San Marco)

Pozor pod mostom je originál obchod - Gondolierske oblečenie - pre fanúšikov sexi oblečenia Gondolierov. Pánske aj dámske.
Obchod je po pravej strane smerom k Bazilike.

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi angelikat440.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie