Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Benátky

Vylet v Benatkach. Je tam veru na co pozerat. To miesto ma nieco do seba;) Treba vidit na vlastne... viac informácií

Recenzované: 4. augusta 2019
Lenka888888
Oplatí sa

Keď už ste v Benátkach, rozhodne sa oplatí navštíviť aj Dóžací palác. Trochu drahé vstupné na... viac informácií

Recenzované: 4. marca 2019
Petra R
,
Bratislava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (26 221)
  
Recenzie (26 221)
Filtrovať recenzie
26 221 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
18 491
6 290
1 089
208
143
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
18 491
6 290
1 089
208
143
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3826 221 recenzií
Recenzované: 18. mája 2017

Kto si rad pozrie pamiatky aj zvnutra, tak rozhodne odporucam. Nadherna architektura, miestnosti zdobene, ze to az vyraza dych. Skutocni milovnici historie a umenia tam mozu stravit naozaj velmi vela casu. Ak by ste nemali cas na navstevu muzei, palacov a inych pamiatok, tak si vyberte tuto a baziliku S. Marco, ktora je hned vedla.

Dátum zážitku: máj 2017
3  Poďakujte používateľovi jago2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2016

Skvelá, nádherná plná histórie. Kto bol v Benátkach a nevidel túto stavbu môže ľutovať. Nachádza sa v srdci Benátok. Pri naších potulkách sme tu niekoľko krát zablúdili. Budova je nesmierne fotogenická.

Dátum zážitku: jún 2016
1  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 15. marca 2020

Dátum zážitku: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie