Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Basilika sv Marka

Nachazi se na stejnojmenem namesti. Vstup do ni je zdarma. Doporucuji navstuvit vyhlidkove misto za... viac informácií

Recenzované: 14. októbra 2018
Radek N
,
Olomoucký kraj, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Krasna bazilika

Vstup je zdarma, ale fronta take... :) doporucuji jit tak hodinu pred otevrenim do fronty... viac informácií

Recenzované: 21. augusta 2018
vitekproky
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (28 522)
  
Recenzie (28 522)
Filtrovať recenzie
28 522 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19 122
6 708
2 070
418
204
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
19 122
6 708
2 070
418
204
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3828 522 recenzií
Recenzované: 18. mája 2017

Navsteva je zadarmo, ale ak chcete vidiet, relikvie a ine zaujimavosti, treba si zaplatit, ale nie su to nijak horibilne sumy, zalezi na vas. Ale minimalne sa oplati muzeum, pretoze z neho sa da vyjst na priecelie a su odtial naozaj krasne vyhlady na namestie.

Dátum zážitku: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi jago2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. marca 2017

Do baziliky je vstup voľný ale pozor na ruksaky. Tie si musíte odkladať do šatní ktoré sa pomerne ťažko hľadajú a niesú priamo v bazilike. Ženy musia mať zahalené ramená aj nohy a to isté platí o mužoch. Vnútri sa platí za každú blbosť ale myslím že ten základný free okruh bohate stačí.

Dátum zážitku: august 2016
3  Poďakujte používateľovi 718rebekam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Kto zavíta do Benátok, musí toto miesto určite vidieť. Treba sa však obrniť trpezlivosťou, pretože turistov je tu vždy neúrekom aj keď v mesiacoch jún až august je ich tu asi ešte o tretinu viac! A ak sa Vám nebude chcieť vystáť dlhú radu do vnútra, tak aj pohľad z vonku je úžasný a nezabudnuteľný.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi slavom_rd371.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. júla 2016

Nádhera...
Pozor pred vstupom odložiť do šatne - všade sú oznamovacie tabule kde je šatňa - ruksaky, nadmerné tašky inak Vás dnu nepustia a zbytočne ste stáli v rade.
Páni klobúk dole, dámy zahaliť ramena, ruky a nohy.

Na nešťastie sa vo vnútri skoro za všetko platí, vezmite si so sebov veľa drobných mincí.

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi angelikat440.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2016

Stavba ukazujúca zašlú slávu Byzantskej ríše. Chrám je veľkolepo zdobený, plný krásnych malieb a fresiek. Vstup je zdarma. V pokoji sa tam oplatí si sadnúť a len tak nasávať atmosféru tohto chrámu. Je plný príjemnej energie.

Dátum zážitku: jún 2016
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie