Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Historické námestie

Historicke námestie s novodobým dizajnom, stojí za prechádzku. Čiste udržiavané, toalety su... viac informácií

Recenzované: 19. januára 2020
BackPacker796779
,
Prievidza, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Očarujúce námestie

Námestie je naozaj nádherné, nachádza sa tu Milánska katedrála a taktiež Galéria (v galérii sa... viac informácií

Recenzované: 5. novembra 2018
Ivana C
Prečítať všetky recenzie (13 522)
  
Recenzie (13 522)
Filtrovať recenzie
13 522 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8 256
3 921
1 022
211
112
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8 256
3 921
1 022
211
112
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3813 522 recenzií
Recenzované: 23. mája 2017

Námestie je stále plné ľudí. Nám svietilo slniečko a pod sochou sme si vychutnali kávu a prvé jarné lúče. Pozorovali sme ľudí okolo.

Dátum zážitku: február 2017
1  Poďakujte používateľovi W4269FBpeter_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2016

Piazza del Duomo je námestie pred Katedrálou. V okolí sa nacházajú obchody a reštaurácie. Z tohoto námestia sa dostanete aj k známej opere La Scala, ktorá je odtiaľ len zopár metrov. Pravdepodobne sa jedná o najväčšie námestie v Miláne.

Dátum zážitku: august 2016
3  Poďakujte používateľovi JOZEF G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2016

úžasná katedrála, určite stojí za videnie v Miláne, v okolí samé nákupné ulice a mnoho obchodov LV, Prada, Il Rinascente

Dátum zážitku: apríl 2016
2  Poďakujte používateľovi Dalibor C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. mája 2016

Veľké Veľké Veľké. Zažili sme ho plné ľudí. Je obkolesené krásnymi stavbami a možnosťou veľa a celkom lacno nakúpiť.

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. apríla 2016

námestie plné života každý deň, nadherný výhľad na cele námestie z terás poschodových kaviarní lemujúcich námestie

Dátum zážitku: apríl 2016
Poďakujte používateľovi DenisBuzinkay.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie