Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Správa z portálu Tripadvisor:Dočasne zatvorené
Dnes otvorené: 8:00 - 19:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Úžasné

Nádherná a majestátna katedrála. Určite odporúčam zakúpiť lístok aj so vstupom na strechu kostola... viac informácií

Recenzované: 5. februára 2020
Climber726545
cez mobilné zariadenie
Historia

Na takýchto pamiatkach si človek uvedomí, ako sa stavalo v minulosti a ako sa stavia dnes... viac informácií

Recenzované: 19. januára 2020
BackPacker796779
,
Prievidza, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (56 494)
  
Recenzie (56 494)
Filtrovať recenzie
56 494 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
43 250
10 677
1 917
353
297
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
43 250
10 677
1 917
353
297
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
152056 494 recenzií
Recenzované: 31. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Typický znak Milána nás nesklamal, ale naopak prekvapil svojou majestátnosťou a dychberúcou architektúrou. Ak Duomo navštívite ráno vychutnáte si katedrálu v plnej svojej kráse bez prehnaného návalu turistov. No poobede sa námestie plne naplní a otravní pouliční obchodníci Vám budú ponúkať rôzne veci. Pán Vám dá do ruky jedlo pre holubov a povie že to je free ale potom si od vás vypýta 5€, na to si treba dávať pozor.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi KatarinaM739.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. januára 2018

Ak si chcete Duomo prezrieť nielen zvonka, čo vyzerá naozaj úchvatne, ale aj napr. zvnútra alebo zo strechy a vidieť v diaľke aj vrcholky Álp, odporúčam si lístky kúpiť dopredu cez internet. Rady sú tam naozaj dlhé. Lístky sa dajú kúpiť aj v infocentre pri Duome buď pri okienku alebo v automate. Cena lístka na strechu s použitím výťahu bola 13 eur.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi 23_Roman_23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. októbra 2017

odporucam zarezervovat si listok dopredu vyhnete sa radom na cakanie. Bohuzial nepodarilo sa nam dostat dovnutra.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi CHose H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júna 2017

Miesto s krásnou architektúrou a plno ľuďmi. Miesto, ktoré treba určite pri návšteve Milána pozrieť, je však plné ľudí (má byť prečo) a dobrou turistickou atmosférou.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi xfilo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. mája 2017

Duomo si treba najskor obijst dookola, kde je na fasadach velke mnozstvo vežičiek a sôch. Do vnutra sme sa dostali tak po 1,5 hodinovom čakaní ale stojí to za to. Vo vnútri nádherná výzdoba, obrovské stĺpy. Mali sme šťastie keď niekto hral na varhany a bol to neskutočný zážitok.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi W4269FBpeter_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie