Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nedostupné

Prešli sme, krásne, oplatí sa sa pozrieť, lepšie je pozerať skôr smerom hore, na strechu, pri... viac informácií

Recenzované: 19. januára 2020
BackPacker796779
,
Prievidza, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Pekne

Kto navštívi milánsku katedrálu samozrejme nemôže vynechať tuto časť ktorá je len pár metrov od... viac informácií

Recenzované: 2. septembra 2019
86misa
,
Zürich, Švajčiarsko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (29 466)
  
Recenzie (29 466)
Filtrovať recenzie
29 466 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
18 086
8 984
2 097
225
74
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
18 086
8 984
2 097
225
74
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71229 466 recenzií
Recenzované: 6. septembra 2017

Táto nákupná galéria je zaujímavá svojou architektúrou, budovy vedľa seba majú sklenené strechy. Nákupná zóna je však určená pre horných 10.000 ako sa v našich končinách vraví.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi W4269FBpeter_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. mája 2017

Pokiaľ neviete čo s pár tisícami eur, tak tu nebudete mať problém ich rozflákať :) Ale pokiaľ si nepotrpíte na drahé značky tak možem odporučiť vynikajúcu zmrzlinu SAVINI

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi Peter_PSK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Pasáž, ktorú si určite nenechajte ujsť. Všetky značky módy na jednom mieste. Možno nič nekúpite ale má to svoj štýl a šmrnc. Celý svet v podobe turistov na jednom mieste.

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi broonislava.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. októbra 2016

Mnoho turistov, otravných pouličných predavačov a butiky luxusných značiek.Pravá milánska atmosféra. V pasáži sa nachádza aj Informačné turistické centrum.

Dátum zážitku: máj 2016
Poďakujte používateľovi emikulova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2016

Galéria sa nachádza hneď pri Duome. Je veľmi pekná, čistá a verejne dostupná. V rámci nej samozrejme veľmi veľa predražených značiek. Sú tu aj reštaurácie a kaviarne.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi kristina4886.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie