Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 18:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Zábava kúsok od Rimini - miniatúry

Odporúčam navštíviť tento zábavný park. Okrem talianskych a európskych miniatúr tu môžete zažiť... viac informácií

Recenzované: 24. júla 2019
vyvrtka
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Italia in miniatura

je to síce od Rimini 20 km vzduialený atraktívny zábavný park vo Viserbe s trochu drahým vstupným... viac informácií

Recenzované: 19. júla 2019
toccata58
,
Michalovce, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (6 011)
  
Recenzie (6 011)
Filtrovať recenzie
6 011 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 067
1 998
1 201
470
275
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 067
1 998
1 201
470
275
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
6116 011 recenzií
Recenzované: 23. augusta 2017

Ak chcete sebe aj deťom zabezpečiť pekný deň, navštívte Italia in miniatura. Muzikálové predstavenie denne o 11.30 a 14 hod. trvá len 30 minút, ale pesničky zo známich aj menej známych muzikálov, ktoré poznáme z počutia vás určite potešia. Jazda na loďkách alebo horská dráha v polenách deti nesmierne poteší...Pre najmenších sú pripravené zatiaenené preliezky a sklzky. Vláčik, ktorý premáva cca 5 metrov nad celým parkom nechá Vaše nohy oddýchnuť. Kolotoč ba aj atrakcia pre deti od 6- 12 rokov - vlastný vodičák, to najmenších uspokojí a rodičia si zatiaľ oddýchnu na lavičke a budú sledovať svoje ratolesti, ako skladajú skúšku na svoj prvý vodičský preukaz. Strávili sme tam 2 celé dni.Zábava pre deti ale aj dospelých.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi MonikaM6953.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. októbra 2015

Odporúčam niečo úžasné,máte pocit ,že ste prešli celé taliansko na jednom mieste.
Jednoducho ten zážitok stojí za to.

Dátum zážitku: august 2015
Poďakujte používateľovi Dašulla G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 22. januára 2020

Dátum zážitku: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ParchiCE, Responsabile relazioni pubbliche v zariadení Italy in Miniature.Zodpovedané: 3. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. októbra 2019

Dátum zážitku: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie