Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano)
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Bazilika Malatestiano

nevšedný architektonicky vzácna pamiatka s ojedinelou výzdobou, rozhodne odporúčam navštíviť... viac informácií

Recenzované: 19. júla 2019
toccata58
,
Michalovce, Slovensko
Kostol Malatestiano

jedna z najzaujímavejších stavieb Rimini, kostol nesie zaujímavé a typické svojské znaky, Stavbu... viac informácií

Recenzované: 9. marca 2019
toccata58
,
Michalovce, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (923)
  
Recenzie (923)
Filtrovať recenzie
923 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
583
262
62
7
9
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
583
262
62
7
9
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49923 recenzií
Recenzované: 24. októbra 2016

Pri prechádzke historickým centrom Rimini sme vošli do katedrály Tempio Malatestiano netušiac aké skvosty umenia ukrýva. Až pri prehliadke chrámu sme objavili vzácnu fresku na pravej strane od majstra Piera della Francesca. Neskôr som sa dozvedela, že v chráme je umiestnený aj kríž od majstra Giotta. To ma presvedčilo, že pri plánovaní dovolenky je potrebné dobre sa pripraviť a dozvedieť sa čo najviac o miestach, ktoré chcem navštíviť.

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi BejkaO.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. septembra 2016

Pri návšteve Rimini Basilicu Cattedrale treba určite navštíviť aj pre zaujímavé umelecké diela, ktoré sa v nej nachádzajú. Po prechádzke Riminami je to oáza oddychu, možno si sadnúť do lavice a venovať sa modlitbám.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Eva244.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 11. februára 2020

Dátum zážitku: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. novembra 2019

Dátum zážitku: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2019

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie