Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Vatican City
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Dnes otvorené: 7:00 - 18:30
Najzaujímavejšie body recenzie
Basilika

Krásne miesto !!! Určite treba vidieť a zažiť ,,, je všetko na jednom mieste , v podvečerných... viac informácií

Recenzované: 8. mája 2019
simaleja
,
Komárno, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Vatikán

Každý človek, ktorému sa naskytne príležitosť navštíviť túto baziliku, by to mal urobiť. Toľko... viac informácií

Recenzované: 4. mája 2019
Banajoe
,
Košice, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (39 697)
  
Recenzie (39 697)
Filtrovať recenzie
39 697 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
32 680
5 371
1 082
302
262
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
32 680
5 371
1 082
302
262
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1639 697 recenzií
Recenzované: 8. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Krásne miesto !!! Určite treba vidieť a zažiť ,,, je všetko na jednom mieste , v podvečerných hodinách malo ľudí aké o to krajšia atmosféra

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi simaleja.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Každý človek, ktorému sa naskytne príležitosť navštíviť túto baziliku, by to mal urobiť. Toľko histórie kresťanstva nezažijete asi nikde inde na svete. Toľko relikvií , sôch svätých a obrazov pod jednou strechou... ostali sme v nemom úžase.

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi Banajoe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Velkolepe miesto. Vstup je zadarmo, musite ale prejst kontrolou. Rad je dlhy, no ide to celkom rychlo. Velmi nas otravovali a vyrusovali poulicni predajcovia.

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi triptravel12345.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. novembra 2018

Baziliku som po prvý raz navštívila pred 20-timi rokmi. Vtedy sa dalo voľne po nej poprechádzať takmer hocikam. Dnešná bazilika je v porovnaní s mojou prvou návštevou až priveľmi strážená. Všade samé bariéry, za ktoré sa nedostanete. Máte tu pocit, že strážnikov je pomaly viac, než turistov. Musíte prejsť cez bezpečnostnú kontrolu. Tie sa nachádzajú v stĺporadí po stranách.

Dátum zážitku: október 2018
Poďakujte používateľovi NMaca80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Prvé čo človeka asi ohromí sú tie rozmery. A hneď vzápätí druhé to ze každý centimeter je umelecké dielo. Katedrála sa dá obdivovať hodiny a hodiny. Za tie rady to stojí.

Dátum zážitku: november 2018
1  Poďakujte používateľovi berenhuan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie