Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nadhera”

St. Peter's Basilica
Na pozícii č. 1 spomedzi 47 Voľnočasové aktivity v Vatican City
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o atrakcii
Podrobné informácie o atrakcii
Odporúčaná dĺžka návštevy: 1 – 2 hod.
Užitočné informácie: Bezbariérový prístup
Zrecenzované: 8. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Toto miesto urcite musite navstivit. Nenechajte sa zmiast velkou radou na vstup. Listky sme si vobec nekupovali dopredu navstivili sme v sobotu, rada sice siahala az na druhu polku namestia ale do hodiny sme boli vo vnutri . Zakupili sme si vstup aj na vyhliadku ktora naozaj stoji z to uvidite cely Vatikan ako na dlani (schody su trosku narocnejsie). Bazilika vo vnutri je naozaj velkolepa. Urcite nemozte toto miesto vynechat

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Silvia S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (36 647)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky
Filter

71136 653 recenzií

Zrecenzované: 29. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Miesto, ktoré pohne každým. Majestátnosť, nádhera... Vystihli sme termín, keď sme bez čakania mohli vojsť.

Dátum zážitku: marec 2017
Poďakujte používateľovi Andrea N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. marca 2017

Pamiatka ktoru urcite je potrebne vidiet,pokial navstivite Rim a Vatikan.Odporucam navstevu pocas pracovneho tyzdna kedy by mohlo predsa len o nieco menej turistov.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Zlatan1989.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. februára 2017

Počas týždenného pobytu v Taliansku sme navštívili viacero veľmi nádherných turistických lokalít.Okrem iného aj Rím a vatikám z perlou historie bazilikou Sv Petra.Niečo nádherného.Mali sme trochu šťastia že sme túto nádhernú kulturnú a historickú pamiatku navštívili hne´d ráno kedy nebolo veľa turistou.Prehliadka všetkého zanechala vo mne niečo neopakovatešného.A keď sme sa dostali nad kopulu baziliky a tie výhľady - to nemalo obdobu.Skrátka kto chce navštíviť skvosť Talianska určite nech nevynechá baziliku sv Petra.Jeden deň je myslím málo na všetky prehliadky.Som šťastný že som mohol aspoň niečo si prezrieť.Určite sa tam chcem vrátiť.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi 13stanli07.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť viac recenzií
Zrecenzované: 25. februára 2017

Nádherné námestie sv. Petra a bazilika sv. Petra. Vstup do baziliky je zdarma, musíte však prejsť bezpečnostnou kontrolou podobne ako na letisku. Doporučujem aj výstup do kupoly, ten je za poplatok (6€ po schodoch, 8€ výťahom), ale z kupoly máte výhľad na celý Rím aj na Vatikánske záhrady. Pri návšteve baziliky nevynechajte hrobky pápežov - tie sú tiež zdarma. Hrobka Jána Pavla II. sa nachádza priamo v bazilike.

Dátum zážitku: november 2016
1  Poďakujte používateľovi Jarka267.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli St. Peter's Basilica, si pozreli aj

 

Navštívili ste St. Peter's Basilica? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu