Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Park za Bazilikou sv.Petra

Vatikánske záhrady sú krásnym parkom., S množstvom drobných i väčších sôch, jazierkami, fontánkami... viac informácií

Recenzované: 8. januára 2018
ivet95
,
Senica, Slovensko
Oáza pokoja v rušnom Ríme

Ak máte čas, navštívte vatikánske záhrady. Je priam prekvapujúce, aký pokoj tam vládne a to len... viac informácií

Recenzované: 24. mája 2016
vrabec
,
Bratislava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (1 147)
  
Recenzie (1 147)
Filtrovať recenzie
1 147 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
712
298
97
19
21
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
712
298
97
19
21
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 147 recenzií
Recenzované: 8. januára 2018

Vatikánske záhrady sú krásnym parkom., S množstvom drobných i väčších sôch, jazierkami, fontánkami, niekde len trávnatým porastom, inde lesíkom či kvetinovou výsadbou.
V záhradách je niekoľko budov, zaujímavou je samozrejme budova Vatikánskeho rozhlasu, je tu aj železničná stanica, predajňa pre diplomatov, WC, Lurdská jaskyňa, Kláštor Panny Márie či Leonske hrady. V záhradách stretnete aj papagáje.
Na počesť príchodu milénia tu bol osadený miléniový zvon.
Návšteva záhrad je so sprievodcom alebo otvoreným autobusom. Vopred je potrebné rezervovať termín ( 60dní). Ak idete peši, je na vás, koľko času so sprievodcom strávite, ale je to asi 2 hodiny. Autobusová prehliadka trvá asi 40min.
My sme boli na pozvanie a tak sme mali kopec času a naplno sme si záhrady s výhľadom na Rím I do Vatikánskych múzeí vychutnali.
Deti do 6 rokov majú vstup zakázaný.

Dátum zážitku: február 2017
1  Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. mája 2016

Ak máte čas, navštívte vatikánske záhrady. Je priam prekvapujúce, aký pokoj tam vládne a to len niekoľko desiatok metrov od rušného námestia sv. Petra.

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi vrabec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 27. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. novembra 2019

Dátum zážitku: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. októbra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie