Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Námestie sv. Petra

Námestie pred bazilikou je ohromujúce nielen svojou veľkosťou,ale aj skrytými miestami ako sú... viac informácií

Recenzované: 4. augusta 2018
Barbora S
,
Zvolen, Slovensko
Miesto úcty

Priestorovo rozsiahle námestie je schopné absorbovať veľké množstvo návštevníkov a poskytnúť im... viac informácií

Recenzované: 19. mája 2018
LacoS15
Prečítať všetky recenzie (8 798)
  
Recenzie (8 798)
Filtrovať recenzie
8 798 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6 250
2 063
410
46
29
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6 250
2 063
410
46
29
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
388 798 recenzií
Recenzované: 8. januára 2018

Na Námestie sv.Petra sa dostanete peši cez mosty, alebo autobusmi. Dávajte si v nich ale pozor na vreckových zlodejov peňaženiek.
Námestie pôsobí naozaj veľkým dojmom, čo umocňujú početné stĺpy kolonády a vysoká stavba Baziliky sv.Petra.V strede námestia je obelisk 25 metrov vysoký z neďalekého Neronovho cirkusu ( na objednávku Sixta V.)
Berniniho Kolonáda je naozaj veľkolepé dielo so 140 sochami svätých.
Na námestí sú ešte dve fontány zo 17.st.
Cez kontroly sa potom dostanete do Baziliky sv.Petra.

Dátum zážitku: február 2017
1  Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Namestie je obrovske. V nedelu o 12 tu byva prihovor papeza. Su kontroly do Vatikanu. Vstup je free.

Dátum zážitku: január 2017
Poďakujte používateľovi kristina4886.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. augusta 2016

Treba vidieť naživo: kus histórie katolíckeho kresťanstva. Sochy nad chrámom sv. Petra, okno, v ktorom býva pápež...

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi NataliSK2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. apríla 2016 cez mobilné zariadenie

Monumentalni vatikanske namesti,obelisk uprostred na strane Basilica sv. Petra a po strane i posta k moznosti poslani pohledu z Vatikanu. Mohla bych se tam kochat dlouho,rozhodne doporucuji k navsteve.

Dátum zážitku: apríl 2016
Poďakujte používateľovi Zuzana V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2016

Nic specialne sme necakali len sme chceli vidiet. Vcelku monumentalne namestie miestami priestranne :)

Dátum zážitku: september 2015
Poďakujte používateľovi Marcel M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie