Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvalitná zmrzlina👌”

Venchi Cioccolato e Gelato, Roma Pantheon
Get food delivered
Na pozícii č. 48 spomedzi 101 Rýchle občerstvenie v Ríme
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 0 USD - 12 USD
Štvrť: Colonna
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Colonna
Zrecenzované: 10. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Čakala som asi väčší výber príchutí, ale kvalita super, cenovo drahšia, stále tam je nával ľudí, množstvom okej, avšak bonbóny čokoládové boli neskutočné - tie vrelo odporúčam!!

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi 766laurikab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (783)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26783 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 7. januára 2020

Dátum návštevy: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. novembra 2019

Dátum návštevy: november 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. októbra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. októbra 2019

Dátum návštevy: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Venchi Cioccolato e Gelato, Roma Pantheon, si pozreli aj

 

Navštívili ste Venchi Cioccolato e Gelato, Roma Pantheon? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu