Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:30 - 18:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Antický chrám

Pôvodom antický chrám dal postaviť v roku 27 pred Kristom Marcus Aggripa, avšak neskôr vyhorel a v... viac informácií

Recenzované: 5. augusta 2019
HeyItsMichelle
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Krásna budova

Tu je vstup zadarmo. je to krásna miesto. trošku si vystojíte radu dovnútra, ale ide to rýchlo... viac informácií

Recenzované: 1. júla 2019
16Mary12
,
Trenčín, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (76 023)
  
Recenzie (76 023)
Filtrovať recenzie
76 023 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
55 177
16 961
3 483
301
101
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
55 177
16 961
3 483
301
101
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1676 023 recenzií
Recenzované: 5. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Pôvodom antický chrám dal postaviť v roku 27 pred Kristom Marcus Aggripa, avšak neskôr vyhorel a v roku 125 ho dal znova postaviť cisár Hadrián. Bol zasvätený všetkým bohom, neskôr sa z neho stal kresťanský kostol. Stavba je vysoká 43,2 metra a jediným zdrojom svetla je otvor v kupole. Vstup je voľný a jednoznačne stojí za to.

Dátum zážitku: august 2019
1  Poďakujte používateľovi HeyItsMichelle.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. júla 2019

Tu je vstup zadarmo. je to krásna miesto. trošku si vystojíte radu dovnútra, ale ide to rýchlo. Trošku ma mrzí, že ľudia sa nevedia správať pretože je to kostol a ako v takom by mali byť ľudia ticho, čo vôbec nedodržiavajú a ochranka ich musí neustále vyzývať vo všetkých svetových jazykoch, čo aj tak nepomáha. Ak bol niekto najskôr vo Vaticane a potom príde sem, tak stavba sa mu nebude zdať taká kolosálna, ako bazila sv. Petra, ale je tiež krásna.

Dátum zážitku: jún 2019
Poďakujte používateľovi 16Mary12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júna 2019

Napriek tomu, že túto pamiatku si môžete pozrieť zadarmo, je sa na čo pozerať. Impozantná stavba s nádhernou a bohatou výzdobou.

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi jago2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Jedna z najstarsich zacovanych stavieb v Rime postavena okolo 25.rokov pred Kristom postavena na poctu cisara Augusta. Mnohokrat znicena, ale vzdy zrekonstruovana stavba.
Az ked vstupite dnu, pocitite jej silu...
Vstup zdarma, nutne vhodne oblecenie.

Dátum zážitku: máj 2019
1  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. mája 2019

Nádherný chrám so zaujímavou kupolou. Masovo obliehaný turistami, takže rady..., ale pekne ich usmerňujú. Hrobka kráľov a maliara. Pred ním je aj pekná fontána - určite navštívte. :)

Dátum zážitku: apríl 2019
2  Poďakujte používateľovi Luc27292.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie