Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Po stopách cisárov

Naozaj neskutočný zážitok. Prehliadka Kolosea spoločne s Palatiom a Roman forum sa naozaj oplatí... viac informácií

Recenzované: 9. februára 2020
palislav89
,
Banská Bystrica, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Super

Sami predavač ale je to krása, zážitok na celý život. Rím je krásny aj keď veľa odpadu. Ale určite... viac informácií

Recenzované: 11. novembra 2019
ivanpV9465JM
,
Trnava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (146 474)
  
Recenzie (146 474)
Filtrovať recenzie
146 474 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
105 912
31 129
7 472
1 180
781
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
105 912
31 129
7 472
1 180
781
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2126146 474 recenzií
Recenzované: 20. februára 2018

Miesto s veľkou charizmou, silnou vôňou histórie a príbehov. Určite potrebné navštíviť pri návšteve Ríma.

Dátum zážitku: apríl 2017
1  Poďakujte používateľovi 779katar_nah.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. januára 2018

Koloseum je jedna z najnavštevovanejších pamiatok Ríma i sveta. V lete je v Ríme veľmi horúco a do Kolosea sú dlhé čakacie rady. Ideálny čas na prehliadku pamiatok sú zimné mesiace a skorá jar, najmä koniec februára a marec, kedy je v Ríme príjemné počasie.
Koleseum je zážitok. Megastavba s obrovskou kapacitou bola miestom hier i krvavých zápasov. Leží vedľa Forum Romanom a Palatina.
Odporúčam audioguide pri pokladni. Stojí za to.

Dátum zážitku: február 2017
1  Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Chlieb a hry v životnej veľkosti. Atmosféra gladiátorských zápasov dýcha z každého kroku a naživo vyzerá stavba ešte stokrát impozantnejšie ako na plátne alebo fotografiách. Kilometrové rady sú zamozrejmosťou, čo však môžete brať ako realistické zobrazenie histórie :)

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi 536milan7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasna historicka pamatka, doporucuji nejprve rezervovat listky pres internet (oficialni stranky Kolosea), usetrite velkou frontu. Minimalni doba prohlidky 2 hodiny ;).

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Jana S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Úžasné miesto naplnené históriou, umením a kultúrou. Odporúčam si zakúpiť RomaPass, vďaka nemu nebudete čakať v nekonečnej rade a dostanete sa dovnútra okamžite.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi 658bibi_na_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie