Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Monumento a Vittorio Emanuele II
Dnes otvorené: 9:30 - 19:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Mohutný pamätník

Pamätník Vittoria Emanuela II. je symbolom zjednotenia Talianska. Táto mohutná stavba bola... viac informácií

Recenzované: 5. augusta 2019
HeyItsMichelle
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Free view

Ďalší krásny historický monument v Ríme. Úžasné skvosty ponúka k zhliadnutiu, rovnako ako nádherný... viac informácií

Recenzované: 23. septembra 2017
658bibi_na_
,
Žilina, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (11 995)
  
Recenzie (11 995)
Filtrovať recenzie
11 995 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7 581
3 392
771
144
107
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7 581
3 392
771
144
107
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2711 995 recenzií
Recenzované: 23. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Ďalší krásny historický monument v Ríme. Úžasné skvosty ponúka k zhliadnutiu, rovnako ako nádherný výhľad pre ešte krajšie fotky :)

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi 658bibi_na_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2017

Na tomto mieste sa dajú spraviť krásne fotky s výhľadom na mesto. Vstup je zadarmo okrem múzea za ktoré sa platí. Obhliadka vám potrvá asi 30 min. bez múzea.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Miroslav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. mája 2017

Krásny monument, po bazilike sv. Petra najdominantnejšia budova mesta. Ohromí je veľkosť. Ale okrem výhľadu bez pridanej hodnoty. Pri nej začína cesta ku Koloseu, Forum romanum a Palatina, ako aj Kapitoline múzeá

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi tethys2019.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. februára 2017

Monumentálny nádherný pamätník na Benátskom námestí. Doporučujem ako jednu zo zastávok pri prehliadke Ríma.

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi Jarmila V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. februára 2017

Krásna budova!
Dá sa vojsť dnu do areálu, avšak nie je povolené piť, jesť alebo sedieť na schodoch, ktorých je tam veľmi veľa. Vstup voľný aspoň min. na schodisko. Vo vnútri som nebola, takže ťažko povedať.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi bibi_s007.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie