Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Rím

Tak toto naozaj musíte vidieť.My sme boli večer a niečo nadherné.Úžasná atmosféra,podsvietenie... viac informácií

Recenzované: 3. decembra 2019
Peto0407
,
Košice, Slovensko
Miliarda turistov

Krasna pamiatka, no znova miliarda ludi. Na to sa treba pripravit. Inak fontana je nadherna a... viac informácií

Recenzované: 14. septembra 2019
X4295RVtom_b
,
Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (101 750)
  
Recenzie (101 750)
Filtrovať recenzie
101 750 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
64 743
22 633
9 346
3 055
1 973
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
64 743
22 633
9 346
3 055
1 973
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1823101 750 recenzií
Recenzované: 20. februára 2018

Miesto mimo centra ruchu, v malej uličke, blízko Španielskych schodov. Miesto, kde nie je nikdy ticho :)

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi 779katar_nah.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Fontána je nádherná! Večer je určite krajšia, ale aj cez deň má svoje čaro. Je pri nej však vždy nekonečne veľa ľudí, fotku si spravíte veľmi zle, nehovoriac o tom, kto si chce hodiť mincu, má viac-menej smolu

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi 658bibi_na_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2017

Fontana di Trevi je jedno nádherné miesto, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť! Akurát, že je lepšie tam ísť skoro ráno, pretože poobede a večer je to preplnené a je ťažké sa dostať až k fontáne.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Miroslav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. júla 2017

Treba ju vidieť a zažiť v noci, keď je funkčná a osvetlená. Skutočný zážitok. Pripravte si mince, otočte sa chrbtom a niečo si želajte.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Marian D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Táto fontána ma úplne prekvapila, vedela som, že je krásna, ale naživo je to proste nádhera. Na nenápadnom malom námestí, ktoré je preplnené turistami, je možno trochu ťažšie sa k nej dostať, ale dá sa v pohode odfotiť, ľudia tam nesedia dlho a prestriedaju sa. Skvelý zážitok, jediné, čo môže odradiť, je ten prvotný šok z toľkých turistov. Pre mňa jedno z najpôsobivejších miest v Ríme.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi barbisovka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie