Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (660)
Filtrovať recenzie
660 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
262
318
64
12
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
262
318
64
12
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3035660 recenzií
Zrecenzované: 10. novembra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: All rooms seem to be equally well appointed and quiet. Can't go wrong!
  • Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelCarlemany, Director General v zariadení Hotel Carlemany.Zodpovedané: 13. novembra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. novembra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. októbra 2017
Prekladač Google

Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. októbra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. októbra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie