Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (660)
Filtrovať recenzie
660 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
262
318
64
12
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
262
318
64
12
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3742660 recenzií
Zrecenzované: 17. októbra 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. októbra 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. októbra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: Although our room was over the lobby looking onto a square and we stayed over the weekend, we had a wonderfully quiet stay.
  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Jet2holidays
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Zrecenzované: 3. októbra 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Jet2holidays
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. októbra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie