Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Recenzie (691)
Filtrovať recenzie
691 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
273
333
68
12
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
273
333
68
12
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4752691 recenzií
Recenzované: 17. októbra 2017
Prekladač Google

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. októbra 2017
Prekladač Google

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. októbra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: Although our room was over the lobby looking onto a square and we stayed over the weekend, we had a wonderfully quiet stay.
Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Jet2holidays
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Recenzované: 3. októbra 2017
Prekladač Google

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Jet2holidays
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: jún 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie