Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Správa z portálu Tripadvisor:Dočasne zatvorené
Dnes otvorené: 10:00 - 18:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Recenze na budovu a okoli

Velice dobra dostupnost mhd predevsim metrem.Klidne a relativne udrzovane ulice,park a celkove... viac informácií

Recenzované: 9. novembra 2019
GGPcoleman
,
Praha, Česká republika
Camp Nou

Na Camp Nou sme boli na zápas. Atmosféra nenormálna. No počas slnečných dní je ťažko vydržať sedieť... viac informácií

Recenzované: 11. júna 2019
LuckaPe
,
Rakúske Alpy, Rakúsko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (39 730)
  
Recenzie (39 730)
Filtrovať recenzie
39 730 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
24 349
10 265
3 573
893
650
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
24 349
10 265
3 573
893
650
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2739 730 recenzií
Recenzované: 11. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Na Camp Nou sme boli na zápas. Atmosféra nenormálna. No počas slnečných dní je ťažko vydržať sedieť nakoľko štadión nie je krytý. Stánky s občerstvením slabé, pivo nalievane z plechovky, pop corn zvlhnuty, des!

Dátum zážitku: máj 2019
2  Poďakujte používateľovi LuckaPe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Zase a opäť na mojom obľúbenom štadióne a s mojím klubom doslova šťastní. Opäť víťazstvo, opäť plný štadión, opäť všetko fungovalo bez problémov, cez VIP servis, kuchyňu, nápoje ale i priestory múzea. Neopakovateľné víťazstvo nad Atletikom Madrid a skvelý pocit z hudby, choreografie a náklady fanúšikov. Cítim sa tu doslova ako doma

Dátum zážitku: apríl 2019
7  Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Sedieť na štadióne, kde je okolo Vás takmer 100 000 ľudí, ktorí slušne povzbudzujú a tešia sa z kvalitného futbalu je naozaj super zážitok. Len cena lístka pre deti by mohla byť nižšia.

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi karolv498.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. marca 2019

Nie, v skutočnosti som sklamaný nebol. Iba som myslel, že štadión bude oveľa väčší vzhľadom na kapacitu. Štadión je vsadený do zeme. Obrovský 3-poschodový fan shop kde sa dá stráviť dlhší čas, ak ste fanúšik FCB. V okolí je aj hokejový štadión, športová hala, plaváreň atď.

Dátum zážitku: december 2018
Poďakujte používateľovi LukasZ317.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. marca 2019

Kto je fanúšikom, príde si na svoje. Ak sa hrá v ten deň futbal, tak sa štadión nedá navštíviť (prehliadka, šatne, múzeum....). Boli sme na zápase FCB vs. RVM. Výborne zvládnuté vstupy, odchod po futbale, občerstvenie...

Dátum zážitku: marec 2019
3  Poďakujte používateľovi Luc27292.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie