Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 18:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Recenze na budovu a okoli

Velice dobra dostupnost mhd predevsim metrem.Klidne a relativne udrzovane ulice,park a celkove... viac informácií

Recenzované: 9. novembra 2019
GGPcoleman
,
Praha, Česká republika
Futbalový stadion

Jeden z najkrajších a najväčších štadiónov na svete listky sme si kúpili vopred cez oficiálnu... viac informácií

Recenzované: 6. augusta 2019
MichaelaR836
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (39 778)
  
Recenzie (39 778)
Filtrovať recenzie
39 778 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
24 378
10 274
3 579
896
651
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
24 378
10 274
3 579
896
651
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
152039 778 recenzií
Recenzované: 25. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Ísť na Camp Nou a pozrieť si kvalitný futbal, skvelý zážitok. Odporúčam všetkým čo majú radi futbal, ale aj tým čo ho moc nemusia, už len kvôli tej atmosfére. Zvonka nie moc príťažlivý štadión, ale zvnútra krásny

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Natkuklova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. decembra 2017

Úžasný zážitok, vidieť takýchto hráčov naživo, ktorý nadchne aj tých, ktorí nie sú futbaloví fanúšikovia. Počuť 90.000 ľudí (a to nebolo vypredané) ako povzbudzuje svoj tím vás dostane až z toho budete mať zimomriavky. Ak už pôjdete do Barcelony tak futbal je povinná zastávka a je dobré si podľa toho naplánovať výlet. Môžete sa tam vydať kľudne aj 2 hodiny pred zápasom, v okolí sú typické podniky kde si dáte niečo pod zub alebo môžte zájsť do múzea futbalu pri štadióne.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi 23_Roman_23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Super zážitok, odporúčam každému, človek by tam strávil aj cely deň, je tam čoho pozerať od histórie až po štadión samotný.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi pati2323.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. novembra 2016

Výborne zorganizovaný pohyb návštevníkov aj pri vypredanom štadione. Zvonku neatraktívna budova, zážitok pri plnom kotli.

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi Zdenka P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Pre fanúšikov futbalu je to skvelý zážitok aj keď, aj im vadí, že nebolo info o otváracích hodinách štadióna, ktorý je súčasťou prehliadky múzea. Dvojhodinove čakanie na vstup do štadióna nás unavilo.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi 193vladimira.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie