Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Parc Güell

Oplati sa navstvit, mali sme vstupenku aj dnu. Fantazia Gaudiho nepozna hranice, ako sa vyhral s... viac informácií

Recenzované: 25. júna 2019
MargitaV7
cez mobilné zariadenie
Parc Guell

Odporúčam navštíviť skoro ráno, aby ste čo najmenej čakali na uvoľnenenie dobrého miesta na fotku... viac informácií

Recenzované: 1. mája 2019
Lenifi4
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (75 823)
  
Recenzie (75 823)
Filtrovať recenzie
75 823 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
37 498
23 506
10 674
2 745
1 400
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
37 498
23 506
10 674
2 745
1 400
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
141975 823 recenzií
Recenzované: 19. februára 2018

Park Guell asi patri k mistum, ktere by turista mel navstivit, ale je potreba si to naplanovat dopredu, stejne jako treba navstevu Sagrada Familia. Pokud na misto dorazite napriklad v 10 hodin, sezenete listky ke vstupu do Monumental Core treba na 12 hodin nebo jeste pozdeji. Prichozi odpoledne uz muzou mit smulu. Proto je dobre si listky koupit online treba uz rano nebo den predem. Hodina cekani se da stravit prochazenim neplacene casti parku, kde jsou hezke vyhledy na mesto. Samotne monumentalni jadro je dost male, vyjde tak na pul hodinky, pokud nebudete cekat ve fronte na prohlidku Casa del Guarda. Bohuzel zrovna v dobe me navstevy probihaly rekonstrukce Sala Hipostila.

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi Karel S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Veľký pekný park s krásnym výhľadom na celé mesto s zaujímavými archytektonickymi stavbami a pestrou flórou určite odporúčam aj na prechádzku fotenie oddych piknik

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi MartinM8310.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. decembra 2017

Veľmi pekný a pokojný park s typickou Gaudiho architektúrou a výhľadom na Barcelonu. Je dobre si lístky predčasne kúpiť napr cez internet lebo sa môže stať že sa nedostanete dovnútra v tú hodinu kedy tam prídete z dôvodu že dnu púšťajú obmedzený počet ľudí.

Dátum zážitku: október 2017
1  Poďakujte používateľovi 23_Roman_23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. decembra 2017

Park Guell vás očarí už pri vstupe. Ide o naozaj krásny park, v ktorom si oddýchnete a zároveň uvidíte nádherné výhľady na celé mesto. Dajú sa tu spraviť naozaj nádherné fotky, atmosféru vytvárajú pouliční umelci, no nevyhnete sa ani obrovskému počtu turistov.
Neoddeliteľnou súčasťou parku je samozrejme aj Gaudi-ho umenie, no odporúčam si kúpiť vstupenky vopred kvôli vysokému záujmu.

Dátum zážitku: november 2017
1  Poďakujte používateľovi HeyItsMichelle.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2017

Je to krásny park s nádherným výhľad. Odporúčam navštíviť ale vopred si objednať vstup na slávnu mozaikovú lavičku :) Keď sme tam boli my,atmosféru dotvárali pouličný umelci.Je to nezabudnuteľný zážitok :)

Dátum zážitku: august 2017
2  Poďakujte používateľovi Natalia_Debnarova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie