Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nevynechať

Vynechať atmosféru Rambly by bolo škoda - len tak sa prechádzať, zájsť na trhy, pozrieť sochu... viac informácií

Recenzované: 4. februára 2019
Stefan S
,
Detva, Slovensko
Ulica plná života

Premelie sa ňou veľa ľudí, domácich i návštevníkov. Rušná, plná malých i veľkých kaviarničiek, art... viac informácií

Recenzované: 14. septembra 2018
dadka2018
,
Nitra, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (38 098)
  
Recenzie (38 098)
Filtrovať recenzie
38 098 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
14 047
11 831
8 028
2 780
1 412
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
14 047
11 831
8 028
2 780
1 412
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
111638 098 recenzií
Recenzované: 7. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Mám pocit, že táto ulica už čerpá iba zo svojej slávy. Klasický turistický cieľ, ktorý ale zďaleka nie je tým naj, čo sa dá v Barcelone vidieť (hoci treba uznať, že to tam vyzerá pekne). Pri skupinových prehliadkach to pre vás bude povinná trasa, pri individuálnych sem ani nechoďte.

Veľa ľudí, stánky so suvenírmi, vreckoví zlodeji. Príjemnú prechádzku na tomto mieste nečakajte, jedine ak sa radi tlačíte davom bezcieľne blúdiacich turistov.

Barcelona je tak krásne mesto, že je škoda upriamovať toľko pozornosti na Ramblu.

Dátum zážitku: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Joosi V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. decembra 2017

Ulica La Rambla je najpopulárnejšou ulicou v meste. A popravde, ani sa nečudujem! Ide o obrovskú promenádu, ktorá vás asi nikdy neomrzí. Na ulici sa nachádza množstvo rozličných reštaurácií, obchodov svetových značiek, barov, pouličného jedla či umelcov. Tiež tu nájdete oficiálne obchody klubov FC Barcelona a tiež Real Madrid:).
Ak sa rozhodnete navštíviť túto ulicu, určite nevynechajte La Boqueria - trhovisko, ktoré vás očarí.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi HeyItsMichelle.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2017

Táto dlhá promenáda patrí určite k miestam ktoré by ste mali navštíviť ak máte radi ukážku toho ako v meste pulzuje život. Najkrajšia je večer ale ani denná návšteva spojená napr. s prezrením trhoviska La Boqueria.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi grasshhopper29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. mája 2017

Táto obrovská dlhá promenáda Vás nikdy nebude nudiť. Množstvo obchodov svetových značiek a ešte väčšie množstvo rozličných reštaurácii. Môžte sa prechádzať od skorého rána až do noci a stále je tam čo robiť.

Dátum zážitku: jún 2016
Poďakujte používateľovi Marcela1144.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. januára 2017

Ak ste v Barcelone a nie ste na Ramble, tak to ako keby ste vynechali v Prahe "václavák". Aj napriek tomu že som na Ramble prišiel o celodenku na metro tak neľutujem a toto rušné miesto som si užil :)

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Lubor K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie