Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pistazie”
Recenzia Pistazie

Pistazie
Get food delivered
Na pozícii č. 368 spomedzi 2 469 Reštaurácie v Frankfurte
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Perzské
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Štvrť: Nordend-Ost
Zrecenzované: 25. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Táto reštaurácia je skvelá.... Obsluha je milá zábavná a je pozorná.... Jedlá nápoje a dezerty sú famózne.... Krásne a nevšedné prostredie .....to tejto reštaurácie sa určite mnoho krát vrátime .

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi BuggyP4.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (195)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

48195 recenzií

Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Výborné jedlá výborná obsluha sme boli velmi nadšený odporúčam každému sa tam ísť pozrieť. Niet co dodať

Dátum návštevy: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi sofia1ezel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. decembra 2017 cez mobilné zariadenie


My sme tu boli dvanasti. Nas stol bol prestrety. Casnik bol velmi sympaticky a kazde extra prianie bolo splnene. Jedla vyzerali velmi chutne a boli aj take. Vsetko bolo viac nez dobre. My sme velmi spokojny. Dakujeme mila Pistazie

Dátum návštevy: december 2017
1  Poďakujte používateľovi BuggyP4.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Opatovne sme navstivili Vasu restauraciu a opat sme boli velmi spokojni, prijemna atmosfera, vyborne jedlo. Mozem odporucit na 1000%. Za seba velke Dakujem

Dátum návštevy: december 2017
1  Poďakujte používateľovi MartinaP2889.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Dominika D, Manager v zariadení Pistazie.Zodpovedané: 17. decembra 2017
Prekladač Google

Guten Abend liebe Martina,
es freut uns sehr zu lesen, das alles in Ordnung war. Vielen Dank für Ihre Besuche, schöne Grüße an Ihre Familie. Bis bald Restaurant Pistazie

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. septembra 2017

perfektne, mozem len a len odporucit, boli se prijemne prekvapeni skvelym jedlom, prijemnym prostredim, Dakujeme

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi MartinaP2889.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mahdi E, Inhaber v zariadení Pistazie.Zodpovedané: 17. septembra 2017
Prekladač Google

Hey Martina, super vielen Dank für die Bewertung. Sehr schön zu hören, dass es dir bei uns gefallen hat. Merci

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pistazie, si pozreli aj

Frankfurt, Hesensko
Frankfurt, Hesensko
 

Navštívili ste Pistazie? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu