Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nadheraa🔝

Bivali sme nedaleko , a tak skoro rano sme sa vybrali . Parkovisko za nasho prihodu bolo prazne as... viac informácií

Recenzované: 27. novembra 2019
sladjazekic
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Romantická prechádzka

Krásna prechádzka voda úžasná zelená jednoduchá Turá pre všetky vekové kategórie. Boli sme úchvatný... viac informácií

Recenzované: 22. novembra 2019
JankaS125
,
Rakúske Alpy, Rakúsko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (4 876)
  
Recenzie (4 876)
Filtrovať recenzie
4 876 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 265
1 203
283
80
45
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 265
1 203
283
80
45
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7124 876 recenzií
Recenzované: 26. januára 2017

určite sa oplatí vidieť. odporúčam ísť skoro ráno pretože pred obedom tam je už dosť ľudí. ľahká prechádzka, kľudne i s deťmi

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi Ondrej P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2016

Odporucam kazdemu kto je v Blede!!! To sa musi vydiet a zazit!!! Nadhera!!! A na konci nadherny vodopad.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi lilalivia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2016

Jednoznačne veľmi atraktívna prechádzka podobná nášmu Slovenskému Raju a hlavne prielomu Hornádu. Vhodná aj pre rodiny s deťmi alebo v kľude aj pre starších ľudí. Aktivita vhodná tak na 2-3 hodinky, veľmi kľudným teplom a pri fotení. Celá dlžka trasy je 4km. Jediná "nevýhoda" je že trasa nieje okruh ale na konci sa treba otočiť a vrátiť po tej istej ceste späť. Na oboch koncoch (začiatkoch) je bufet a sociálne zariadenie. Platí sa pri vstupne poplatok ktorý si už nepamätám ale určite nieje veľký a stoji za to nakoľko sa o chodník veľmi pekne starajú a každoročne renovujú.

Dátum zážitku: jún 2016
2  Poďakujte používateľovi Tomkud.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. mája 2016 cez mobilné zariadenie

Nuda a onicom v tatrach je lepsie hlavne 4€ za vstup :-D staci prest trosku v lesiku! A netreba platit a je to pekne ale za 4€ urcite nie neoplati sa treba ist hore dole po tej istej ceste ked ste autom

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi 577martinf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2015

Vintgar je prechádzka trvajúca 1,6 km tam a 1,6 km späť (ak sa musíte vrátiť napr. k autu. Vstupné je 4 Eur dospelý, 2 Eur dieťa. Krásna voda tyrkysovej farby, drevené chodníčky ponad priesmyk.

Dátum zážitku: júl 2015
1  Poďakujte používateľovi Zuzana246.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie