Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 0:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Impozantný

Nádherná stavba ; ktorá vás fascinuje už z diaľky. Miesto; s magickou silou a nádhernou... viac informácií

Recenzované: 6. marca 2018
709meb
,
Košice, Slovensko
cez mobilné zariadenie
To čo musite vidiet v LNDN

Jednoznačne Westminster je to prave miesto, kde musí ist kazdy turista. Miesto ponuka vyhlady na... viac informácií

Recenzované: 11. februára 2018
MiroslavaR54
,
Slovensko
Prečítať všetky recenzie (16 496)
  
Recenzie (16 496)
Filtrovať recenzie
16 496 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
11 750
3 930
675
92
49
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
11 750
3 930
675
92
49
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1616 496 recenzií
Recenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Nádherná stavba ; ktorá vás fascinuje už z diaľky. Miesto; s magickou silou a nádhernou architektúrou.

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi 709meb.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. februára 2018

Jednoznačne Westminster je to prave miesto, kde musí ist kazdy turista. Miesto ponuka vyhlady na cele okolie.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi MiroslavaR54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. októbra 2016

Sllzy sa mi tlačili do očí, keď som videla britský Parlament.
Pôsobí svojim vzhľadom a polohou, na brehu rieky Temže majestátne .
Jej história siaha do /časť/ 10.st., postavený je v neogotickom a renesančnom slohu. Bol reštavrovaný veľakrát a prestavovaný. Má vyše 1000 miestností. Cudzinci sa dostanú do Parlamentu zakúpením vstupeniek.
Palác je nezabudnuteľným zážitkom, určite Vám doporučujem návštevu tohto prekrásneho mesta.

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi 0902703466.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. septembra 2016

Westminstersky palac a jeho hodinova veza (nespravne oznacovana ako Big Ben) je neoddelitelna sucast kazdeho spravneho vyletu do Londyna. Treba vidiet - je velky, je krasny napriek tomu ze ho obyvaju politici.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Ľuboš M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Niet čo dodať,ani neviem čo napísať. Všetko je to proste krásne,z každej strany. Vo foťáku máme vyše 100 fotiek a z každej strany :D super zážitok !!

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Alex29_90_13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie