Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Londýn
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Dnes otvorené: 9:30 - 18:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Obchod GanjaMyStyling

No ,takže takto vstupné pre cestovaťelou je 500 € .Musia my priniesť Nicolausku . a odmena bude sex... viac informácií

Recenzované: 28. mája 2019
Savvy258
,
Stredné Rusko, Rusko
Uchvatna ar hitektura

Uzasne vnitrni prostory, zahrady nyni vrekonstrukci. Uvstupu osobniprohlidka, dostanete zdarma... viac informácií

Recenzované: 5. februára 2018
modra_Iva
,
Hodonín, Česká republika
Prečítať všetky recenzie (23 366)
  
Recenzie (23 366)
Filtrovať recenzie
23 366 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
15 882
5 499
1 472
326
187
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
15 882
5 499
1 472
326
187
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1623 366 recenzií
Recenzované: 28. mája 2019

No ,takže takto vstupné pre cestovaťelou je 500 € .Musia my priniesť Nicolausku . a odmena bude sex .

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi Savvy258.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. februára 2018

Uzasne vnitrni prostory, zahrady nyni vrekonstrukci. Uvstupu osobniprohlidka, dostanete zdarma zvukoveho pruvodce a sluchatka vnekolika jazycich, cestinu nehledejte. Soucasti komplexu je i obchod se suveniry a kavarna.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi modra_Iva.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Oplatí sa vidieť,všetko je tak nádherné,dýcha to históriou...neskutočný zážitok či cez deň alebo večer.

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi Alexandra1329.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Ani neviem čo by som mala napísať. Je to všetko také fascinujúce, nádherné, nenahraditeľné, že každý návštevník sa tam určite vráti len čo bude môcť.

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi kvetoslavam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 2 dňami

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie