Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
vianocne trhy

Kto zazije rozsvietenie Vianocneho stromceka na tomto namesti,prezije nieco uzasne kapela hra... viac informácií

Recenzované: 21. decembra 2019
EvaH3659
vylet

Krasne priestranne namestie,vstupna brana k ceste pri kralovsky palac,Nachadza sa tu aj narodna... viac informácií

Recenzované: 8. februára 2019
EvaH3659
Prečítať všetky recenzie (8 091)
  
Recenzie (8 091)
Filtrovať recenzie
8 091 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 860
3 229
872
95
35
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 860
3 229
872
95
35
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
388 091 recenzií
Recenzované: 20. septembra 2016

Trafalgarske namestie je skratka namestie. Nehovorim, ze skarede ale vramci Londyna vas asi moc neocari niecim extra. Lord Nelson sa na vas pozera, vy na neho, fontanky, kopa ludi... ved hovorim ze namestie. Trochu mi tu chybal taky nejaky genius loci aky som pocitoval v na Parizskom Trocadero.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi Ľuboš M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

veľké miesto tiež poskytujúce neskutočný zážitok...odporúčam vyhliadnuc si nejakú super vyzerajúcu kaviarničku a sadnúť do nej

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Alex29_90_13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. januára 2016

Krásne a veľké námestie. My už sme ho stihli za šera ale tak zato sme si užili svietiace transparenty. V okolí sú výborne kaviarne, ktorým sme neodolali ani my.

Dátum zážitku: apríl 2015
Poďakujte používateľovi kristina4886.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 19. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie