Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 16:30
Najzaujímavejšie body recenzie
Pevnosť.

Tower je úžasný stredoveký hrad. Skladá sa z niekoľkých budov, pôsobia na Vás veľmi... viac informácií

Recenzované: 27. októbra 2016
0902703466
,
Bratislava, Slovensko
Ked sa povie pevnost, napadne mi Tower

Tower je uzasna a krasna pevnost. Nedokazem ju dostat z hlavy. Naozaj dychvyrazajuci pohlad... viac informácií

Recenzované: 20. septembra 2016
Ľuboš M
Prečítať všetky recenzie (63 201)
  
Recenzie (63 201)
Filtrovať recenzie
63 200 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
42 290
16 089
3 797
700
324
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
42 290
16 089
3 797
700
324
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1663 200 recenzií
Recenzované: 27. októbra 2016

Tower je úžasný stredoveký hrad. Skladá sa z niekoľkých budov, pôsobia na Vás
veľmi prísne, vraj v minulosti chránili mesto. Nazýva sa aj Kráľovským palácom.
Bola tu aj väznica, dnes sú tu vystavené rôzne predmety kráľovskej rodiny.
Vnútri som nebola, lebo tam bola dlhá rada. Doporučujem všetkým, je to obľúbená turistická atrakcia, nachádza sa neďaleko Tower Bridge, a neďaleko nástupu do vyhliadkového autobusu pri Themzi.

Dátum zážitku: október 2016
1  Poďakujte používateľovi 0902703466.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. septembra 2016

Tower je uzasna a krasna pevnost. Nedokazem ju dostat z hlavy. Naozaj dychvyrazajuci pohlad. Beefeatri jej velicenstva su taktiez jedinecni. Toto miesto ma skratka svojho ducha.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi Ľuboš M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Prešli sme sa okolo hradieb zvonku,ale dnu sme nešli. Neskutočná rada ľudí a keď sme videli to vstupné. Myslím,že sa človek zaobíde aj bez toho a zvonku to má tiež svoje čaro.

Dátum zážitku: august 2016
3  Poďakujte používateľovi Alexandra1329.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 2 dňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 2 dňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie