Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (46)
Filtrovať recenzie
46 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
27
18
0
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
27
18
0
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1646 recenzií
Zrecenzované: 6. augusta 2017

Štýlový rodinný hotel v ktorom už dlhši čas cítiť nasadenie manažmentu, ktorý udržuje veĺmi dobrú úroveň hotela. Vhodné parkovisko a funkčná recepcia uľahčujú hladké prijatie. Mobiliár z masívneho pekne spracovaného dreva so štýlovým interierom navodzuje útulnú pohodovú atmosféru. Skvele zariadená reštaurácia nie vždy ladí s výkonom kuchyne. Hotel usporiadavá známe plesy v regione, dobre organizovzné. Ochotný asertivny personál. Cenová úroveň zodpovedá poskytovaným službám.

Tip na izbu: Izby s výhľadom na riečku sú príjemne tiché
  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) sólo
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi VladimirR836.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelStefanik, Manažér recepcie v zariadení Hotel Štefánik.Zodpovedané: 4. septembra 2017

Dobrý deň, pán Vladimír R,
veľmi pekne ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Asertivita a príjemné vystupovanie je základ, ktorý by nemal chýbať v žiadnom zariadení. Dúfame, že Vás pri budúcej návšteve presvedčíme o šikovnosti kuchárov a jedinečnosti pripravovaných jedál. Plesová sezóna sa pomaly blíži, v prípade záujmu Vás radi privítame aj pri tejto príležitosti.
S pozdravom
Recepcia
Hotel Štefánik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Príjemný hotel s wellness. Doporučujem najmä záujemcom o hru v super golfovom rezorte, jedním z najlepších v Európe - PENATI v Šajdíkových Humenciach.
Hotel poskytuje i golfové balíčky, ktoré sú výhodné aj pre hráčov.

Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi MartinR5575.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelStefanik, Manažér recepcie v zariadení Hotel Štefánik.Zodpovedané: 13. júla 2017

Dobrý deň, pán Martin R,
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho zariadenia. Nakoľko sa neďaleko nášho mesta nachádza golfový rezort, snažili sme sa "ušiť" na mieru aj golfový balíček pre nadšencov tohto športu. Sme radi, že ste využili aj služby Relax centra, ktoré sú vždy spríjemnením pracovnej, ale aj turistickej cesty. Dúfame, že sa k nám v budúcnosti opäť vrátite!

S pozdravom
Tím Hotela Štefánik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. mája 2017

Stravili sme v hoteli Stefanik wellness vikend a boli sme velmi spokojni. Mily personal, vyborna kuchyna, skvele vybavenie - sauny, virivka, ale zo vsetkeho najuzasnejsie masaze realizovane uzasnou pani maserkou - profesionalne aj ludsky. Zo vsetkeho najlepsia bola masaz lavovymi kamenmi. Vyborne sme si oddychli a urcite sa radi vratime.

  • Termín ubytovania: máj 2017, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi JanaK2289.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MarketingHS, Manažér recepcie v zariadení Hotel Štefánik.Zodpovedané: 19. mája 2017

Dobrý deň, pani Jana K,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše pozitívne hodnotenie. Relaxačný wellness pobyt je určený pre všetkých priaznivcov pasívneho odpočinku po náročných dňoch. Aj vďaka Vám sa stále snažíme zlepšovať kvalitu našich služieb. Dúfame, že ste sa dokonale zrelaxovali a samozrejme Vás radi uvítame opäť v našom hoteli!

S pozdravom
Recepcia
Hotel Štefánik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. októbra 2015

Izby krásne a čisté, veľmi dobré masáže, ktoré sa dajú objednať aj relatívne krátky čas dopredu. Personál milý a rýchly. Majú výbornú reštauráciu, sezónne menu vždy vynikajúce a za škoricové palacinky by som zabíjala :) Raz alebo dvakrát sa mi stalo, že mi jedlo z jedálneho lístka nechutilo, najmä opekané zemiaky boli namrazené a bolo ich málo, ale odpustené, rada sa vrátim.

  • Termín ubytovania: júl 2015, cestoval(a) sólo
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi sasienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MarketingHS, Manažér recepcie v zariadení Hotel Štefánik.Zodpovedané: 10. novembra 2015

Milá sasienka,

ďakujeme za množstvo milých slov. Zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nedorozumenie, budeme sa snažiť o odstránenie drobných nedostatkov. Každá Vaša recenzia slúži ako feedback, vďaka ktorému môžme napredovať. Teší nás, že ste boli spokojná s našou kuchyňou a službami, ktoré poskytujeme a snažíme sa udržať ich vysoký štandard. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Recepcia Hotela Štefánik

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. júna 2015

mal som moznost zazit v hoteli stefanik romanticky vikend a bolo to fakt krasne, nadherne vyzdobena izba,virivka na izbe, kytica kvetov na izbe, neuveritelne krasny wellnes,uvolnujuca masaz a kuchina je neskutocna, jedlo pripravene ich kucharom je neskutocne chutne, skvele uzasne to sa aani opisat neda. a manzelka ta bola unesena, prekrasne vybavene a zariadene izby, krasna chodba proste nic tam nieje zle na tom hoteli. ak sa rozhodnete prekvapit manzelku a zobrat ju na romanticky vikend tak jednoznacne sem.pre tych ktori ma posluchnu, treba si pitat izbu z masaznou vanou,partnerku tym dostanete do varu.

Tip na izbu: apartman deluxe
  • Termín ubytovania: jún 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi jogin8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelStefanik, Manažér recepcie v zariadení Hotel Štefánik.Zodpovedané: 24. júna 2015

Milý jogin8,

v prvom rade sa Vám chceme poďakovať za množstvo komplimentov, ktorými ste ani zďaleka nešetrili. Spokojnosť hosťa je pre nás tou najväčšou odmenou za dobre vykonanú prácu. Romantický pobyt ponúka ubytovanie v luxusne zariadenej izbe, vstup do wellness centra, romantickú večeru s fľašou sektu a raňajky na izbe. Hoci apartmán s vírivou vaňou nie je automaticky poskytovaný k pobytu, na vyžiadanie a za príplatok je možné využiť aj tento apartmán. Bolo nám cťou Vás privítať s pani manželkou v našom zariadení a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

S pozdravom
Tím Hotela Štefánik

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie