Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obedne menu”

Fotografia nebola poskytnutá
Máte fotografiu?
Pridajte ju.
Restauracia la Toscana
Na pozícii č. 2 spomedzi 5 Reštaurácie v Partizánskom
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 14. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Chodime castejsie na obedne menu . Varia velmi dobre, nove recepty, zaujimave recepty, salatovy pult..

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi mirakok.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (15)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

3715 recenzií

Zrecenzované: 13. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Reštaurácia ma výbornú polohu hneď pri hlavnej ceste. Vo dvore sa nachádza veľké parkovisko a terasa reštaurácie. V letnom obdobi pekne a prijemne miesto na posedenie pri malom talianskom espresse alebo pohári bieleho. Mal som možnosť výberu z obedového menu, ktoré bolo jednoduché a zrozumiteľne. Kombinácia masa a vegetariánskej kuchyne. Zákazník ma na vyber 3 jedla z toho jedno je odporúčanie šéfkuchára. Cena jedla je prijateľná a najmä zodpovedá kvalite jedla. Ja som mal talianske cestoviny a boli pripravené podľa mojich predstav al dente. Obsluha bola príjemná. Interiér reštaurácie bol strohý. Okrem obrazov na stenách a jedla nič nepripomínalo Toskánsko.
Návštevu v reštaurácii hodnotím ako za velmi dobru a určite odporúčam návštevu.

Dátum návštevy: apríl 2017
Poďakujte používateľovi Martin_Martin_SR.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Jedna z najlepsich a pritom cenovo velmi dostupnych restauracii v Partizanskom a jeho okoli. Vyborny pomer kvality a ceny jedla a to aj v case obedoveho menu. Rozhodne treba vyskusat

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi RobertK8129.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. októbra 2016

Jedálny lístok poskromný, ceny trošičku vyššie ako by sa za tieto jedla patrilo, nevaria zle, ale nie je to ani nič extra. Pizza priemerná, jedlá taktiež. Obsluha milá. V skratke nič extra ale ani žiadna pohroma.

Dátum návštevy: august 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi milo_m785.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. júla 2016

Nic vynimocne, zastavili sme sa tam v sobotu poobede, v restauracii sme boli sami, polievka vyborna, ostatne jedlo bolo priemerne

Dátum návštevy: máj 2016
Poďakujte používateľovi tessi2912.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restauracia la Toscana, si pozreli aj

Partizánske, Trenčiansky kraj
Čereňany, Nitriansky kraj
 
Partizánske, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Restauracia la Toscana? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu