Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Pekne

Pekne prostredie, bazeny, lehatka. Trosku treba vyslapat do kopca,ale stoji to za to. Pre niekoho... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 dňami
tomryb111
,
Topoľčany, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Sauna wellness

Wellness zelená žaba pekné príjemné prostredie všade čisto všetko funguje ako má sauny zaujímavé... viac informácií

Recenzované: 7. januára 2019
Pavol G
,
Piešťany, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (68)
  
Recenzie (68)
Filtrovať recenzie
68 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
31
16
11
5
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
31
16
11
5
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
141968 recenzií
Recenzované: 4. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Prosim zabezpecte pre klientov vizualnu informaciu, aby sa pred vstupom do ochladzovacieho bazenu a virivky osprchovali v satni, ked je vonkajsia sprcha odstavena.
Do virivky chodia klienti rovno zo sauny i v plachte!!!

Dátum zážitku: február 2018
3  Poďakujte používateľovi KikaG71.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Užili sme si Welnes v jedno chladné ale slnečné jesenné dopoludnie. Bolo výborne. Možno nepatrný postreh: náramky na vstup by mohli byť zjednorené s kľúčikmi od skriniek a v saunách mi chýbal teplomer a vlhkomer. Inak naozaj super relax. Pridaná hodnota je, že sauny sa nachádzajú v kopci medzi stromami.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi RomanB2210.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Kupalisko v krasnom prostredi a wellness priamo v lese. Mili personal. Najlepsia zo saun bola parna sauna.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi Renata1E.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Wellness uprostred lesa je to pravé pre oddych a romantiku. Príjemné prostredie, čisté sauny, bezplavková zóna, jednocho všetko TOP.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Zaneta90.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jansv0b0da, Manager v zariadení Zelena Zaba.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme za fantastické hodnotenie Zaneta90, radi Vás opäť uvítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Kupalisko je nadherne, vsetko je tam vymyslene pre sprijemnenie pobytu, len sluzby pod vedenim chlapca v tricku Vas vrhnu spat do reality a naseru, ze zvazujete ci sa tam este vratite.

Dátum zážitku: august 2017
3  Poďakujte používateľovi ludos593.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jansv0b0da, Manager v zariadení Zelena Zaba.Zodpovedané: 4. augusta 2017

Dobrý deň Ludo, ďakujeme za spätnú väzbu, názor klientov je pre nás dôležitý.
Preto by sme radi zistili viac podrobností, aby sme vedeli do budúcna eliminovať negatívne skúsenosti našim klientom. Môžete nás kontaktovať mailom na jan.svoboda@synot.sk

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie