Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (83)
Filtrovať recenzie
83 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
54
22
4
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
54
22
4
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
253083 recenzií
Recenzované: 27. februára 2018

Príjemný nový hotel. Izby sú priestranné, pekne a moderne zariadené, mali sme na boku aj kresielka so stolíkom, na izbe bol k dispozícii župan a papučky. Páčilo sa mi, že v hotelovom bazéne boli rôzne trysky a perlička, ktoré si hostia spúšťali sami podľa potreby. V bazéne je aj protiprúd, takže sa dá aj intenzívne zaplávať. V cene pobytu sme mali aj kabínu s morským kúpeľom, biliard, stolný tenis. Kuchyňa veľmi chutná, personál príjemný.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi putnik789.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotelpanorama2016, Manažér v zariadení Hotel Panorama.Zodpovedané: 18. marca 2018

Dobrý deň pani Mária, ďakujeme za recenziu, ktorá sa veľmi dobre číta. Sme radi, že sa Vám v našom hoteli páčilo. Budeme sa tešiť, ak nás aj v budúcnosti navštívite. Vďační hostia sú u nás vždy srdečne vítaní.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2017

Počas víkendu som sa zúčastnila pobytu v Trenčianskych Tepliciach, hotel Panoráma. Prekvapil ma útulnosťou, krásnym interiérom, ale aj exteriérom. Izby sú vkusne zariadené. Vyčítať môžem len chýbajúci obuvák. Hoci WC je súčasťou kúpeľne, sprchový kút je priestranný. Súčasťou je aj bazén, ktorý ma prekvapil príjemne teplou vodou. Malé nedostatky vidím v podávaní stravy. Výber bol malý, privítala by som aspoň dva druhy nemäsitého jedla. Podávané mäso bolo tvrdé. Napriek tomuto malému nedostatku, pobyt hodnotím veľmi dobre.Hotelový personál bol milý a ochotný na čele s hotelovou manažerkou.

Dátum pobytu: november 2017
2  Poďakujte používateľovi rsubinova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotelpanorama2016, Manažér v zariadení Hotel Panorama.Zodpovedané: 21. januára 2018

Dobrý deň, posielame pozdrav z hotela Panorama. Zároveň aj poďakovanie za návštevu nášho hotela a napísanie recenzie. Sme veľmi radi, že pozitívne hodnotíte naše služby, ospravedlňujeme sa za chýbajúci obuvák, stačilo len upozorniť chyžné alebo recepciu na tento nedostatok a bol by okamžite odstránený. Taktiež na zlepšení stravy stále pracujeme. Záleží nám na spokojnosti hostí. Veríme, že sa ku nám opäť vrátite.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2017

Hotel v dobrej lokalite, blízko centra, izba vynikajúca, personál mimoriadne ochotný, strava na vysokej úrovni, bazén čistý, voda príjemná, pri bazéne ochotný personál. Všade mimoriadna čistota, personál ochotný pomôcť pri odporúčaní výletov.

Tip na izbu: Odporúčam vyššie poschodia.
Dátum pobytu: november 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Joki77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia panorama342, Manažér v zariadení Hotel Panorama.Zodpovedané: 7. septembra 2017

Dobrý deň p. Jozef, ďakujeme za Vašu návštevu a čas venovaný napísaniu tejto recenzie.
Veľmi nás teší, že sa Vám páčil náš hotel a tiež, že ste boli spokojný s našimi službami a hlavne prácou nášho personálu. Vaše slová sú pre nás tou najlepšou odmenou. Radi Vás v našom hoteli opäť privítame. Tešíme sa na skoré stretnutie s Vami !

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2017

Hotel je vynikajúci - nový, personál ochotný, ústretový. Čistota hotela na výbornej úrovni, welles je super, vyskúšali sme bazén, masáže priamo v hoteli . Strava bola vynikajúca mali sme polpenziu.
Za celý pobyt v hoteli sme nemali žiadny problém.

Dátum pobytu: jún 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi jaromir236.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia panorama342, Manažér v zariadení Hotel Panorama.Zodpovedané: 18. augusta 2017

Dobrý deň, pozdravujeme z hotela Panorama. Chceme sa poďakovať za Vašu návštevu v našom hoteli aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu tejto recenzie. Sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo a prejavili ste spokojnosť so všetkými službami. Budeme sa tešiť, ak si aj v budúcnosti vyberiete pre dokonalý oddych práve hotel Panorama v Trenčianskych Tepliciach.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júla 2017

Mali sme týždňový pobyt, využili sme welnes, terasu kde sme sa opaľovali, vychutnali si výborné raňaky a večere. Využili sme aj fitko....Milý a ústretový personál.
Okolie perfektné úžasná atmosféra príjemné prostredie...
Len odporúčame.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi weni7737.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia panorama342, Manažér v zariadení Hotel Panorama.Zodpovedané: 21. júla 2017

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu návštevu aj za kladné hodnotenie. Vaše slová chvály sú pre nás tou najlepšou odmenou a zároveň povzbudením do ďaľšej práce. Veríme, že nás čoskoro opäť navštívite. Tešíme sa na skoré stretnutie s Vami

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie