Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (29)
Filtrovať recenzie
29 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19
6
2
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
19
6
2
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2729 recenzií
Recenzované: 23. mája 2017

je to štandardné, priemerné zariadenie na dobrom mieste, strava priemerná - vhodné pre nenáročných, kľud trochu narúša ruch ulice, ktorá ide popri hoteli, izby sú vybavené dobre, televízor si už veľa pamätá - už by mal byť vymenený

Dátum pobytu: máj 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Zdenek S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. februára 2017

Hotel v srdci Trenčianskych Teplíc. Apartmán komfortný, útulný a čistý. Personál milý a ochotný pomôcť. Polpenzia chutná ( možno by sme uvítali raňajky formou bufetu). Hotelový wellness sme využili, škoda, že parná a bylinková sauna je mimo prevádzky. Cítili sme sa tu ako doma, odporúčame ubytovanie v tomto hoteli.

Dátum pobytu: február 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi kliniva.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Neodporucam.Velme nespokojna aj s priatelom.A ani jednu hviezdu ale musim tuknut aspon na jednu tuknut inak to nepusti dalej.Ako rat prostredie tam bolo az tak ze sa dalo.Restaracie nic moc.A co sa tyka hotela Praha uz nikdy viac lebo nic nebolo ako bolo pisane.

Dátum pobytu: február 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi LuciaO1002.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. februára 2016

Dnes sme sa vratili z pobytu.Chcem sa podelit o vynikajuce sluzby,neskutocna cistota,velmi prijemny a ustretovy personal,nakolko som mala bezlepkovu stravu.Len vrelo doporucujem.Ubytovali sme sa,nakolko sme vyuzili kupelne,ktore su priamo oproti hotelu.Sirotova

Tip na izbu: Pekny vyhlad,je to bezbarierovy pristup,v strede kupelov
Dátum pobytu: január 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi 910maja.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia danielaA9874IS, Recepcia v zariadení Garni Hotel Praha.Zodpovedané: 4. februára 2016

Veľmi pekne ďakujeme pani Sirotová :D

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. novembra 2015

Moje pracovné povinnosti ma nútia veľmi často cestovat po celom Slovensku. Bol som na pracovnom stretnití v Trenčíne, ale prenocovať som sa rozhodol v kľudnejšej lokalite a peknom prostredí a preto som si vybral mestečko Trenčianske Teplice. Ubytoval som sa v hoteli Garni hotel Praha. S ubytovaním, jeho kvalitou, čistotou a personálom som boil nad mieru spokojný. V hoteli som mal priestrannú a dobre zariadenú izbu s komfortnou posteľou. Pred hotelom sa nachádza veľké monitorované parkovisko. Dobre mi padol aj wellness po pracovnom dni. Personál ma upozornil na ponuku liečebných relaxačných pobytov s kupelmi za velmi výhodne ceny. Preto som sa rozhodol, že ponuku isto v budúcnosti vyskúšam. Hotel môžem vrelo odporučiť.

Dátum pobytu: november 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Jozef M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia danielaA9874IS, Recepcia v zariadení Garni Hotel Praha.Zodpovedané: 16. januára 2016

Ďakujeme veľmi pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie