Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hotely v blízkosti
Recenzie (29)
Filtrovať recenzie
29 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19
6
2
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
19
6
2
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51029 recenzií
Recenzované: 1. februára 2016

Dnes sme sa vratili z pobytu.Chcem sa podelit o vynikajuce sluzby,neskutocna cistota,velmi prijemny a ustretovy personal,nakolko som mala bezlepkovu stravu.Len vrelo doporucujem.Ubytovali sme sa,nakolko sme vyuzili kupelne,ktore su priamo oproti hotelu.Sirotova

Tip na izbu: Pekny vyhlad,je to bezbarierovy pristup,v strede kupelov
Dátum pobytu: január 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi 910maja.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia danielaA9874IS, Recepcia v zariadení Garni Hotel Praha.Zodpovedané: 4. februára 2016

Veľmi pekne ďakujeme pani Sirotová :D

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. novembra 2015

Moje pracovné povinnosti ma nútia veľmi často cestovat po celom Slovensku. Bol som na pracovnom stretnití v Trenčíne, ale prenocovať som sa rozhodol v kľudnejšej lokalite a peknom prostredí a preto som si vybral mestečko Trenčianske Teplice. Ubytoval som sa v hoteli Garni hotel Praha. S ubytovaním, jeho kvalitou, čistotou a personálom som boil nad mieru spokojný. V hoteli som mal priestrannú a dobre zariadenú izbu s komfortnou posteľou. Pred hotelom sa nachádza veľké monitorované parkovisko. Dobre mi padol aj wellness po pracovnom dni. Personál ma upozornil na ponuku liečebných relaxačných pobytov s kupelmi za velmi výhodne ceny. Preto som sa rozhodol, že ponuku isto v budúcnosti vyskúšam. Hotel môžem vrelo odporučiť.

Dátum pobytu: november 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Jozef M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia danielaA9874IS, Recepcia v zariadení Garni Hotel Praha.Zodpovedané: 16. januára 2016

Ďakujeme veľmi pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2016
Prekladač Google

Tip na izbu: Get a room with a balcony.
Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MSVET, Generálny riaditeľ v zariadení Garni Hotel Praha.Zodpovedané: 24. augusta 2016
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. februára 2016
Prekladač Google

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. februára 2016
Prekladač Google

Dátum pobytu: február 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie