Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (14)
Filtrovať recenzie
14 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
9
4
1
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
9
4
1
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1614 recenzií
Recenzované: 23. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

3dni, 2noci v nadhernom apartmane, s terasou a vyhladom na park a takmer cele Teplice. Obrovska kupelna vybavena do posledneho detailu. Vysoky nandstandard. Komfortna velka obyvacia miestnost a spalna s velkou postelou. Luxus.
Velmi ochotny personal, co splni kazde prianie. Kuchyna excelentna! Privat virivka top zazitok.
Kusok na kupalisko Zelena zaba.
Uz sa tesime, kedy znovu zavitame.

Dátum pobytu: september 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi sis3974.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. marca 2016

Strávila som v penzióne príjemný týždeň. Strava skvelá- kuchár rád používa rôzne bylinky, wellnes pekne prerobený, masérka výborná, ale najmä úžasný personál, pre ktorý nič nebol problém, všetky dámy boli ústretové, milé a ochotné. Stále bolo čisto a esteticky nastreté, izba mala výhľad do kúpeľného parku, denné menu zo 4 jedál bolo dostatočné.Výborná poloha - do centra pohodne 10 min peši cez park a presne nad penziónom cez cestu novootvorená Zelená žaba. Určite sa tam rada vrátim.

Tip na izbu: prvé poschodie, tichá izba s výhľadom do kúpeľného parku
Dátum pobytu: február 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Gospelka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2015

Maximálna spokojnosť, kľudné, veľmi pekné prostredie, personál, ktorý aspoň nám, vyšiel aj nad rámec bežných služieb. Pre manželku, ktorá je nútená dodržiavať veľmi prísnu diétu, bolo pripravé vždy po konzultácii osobitné menu. Za ochotu ďakujeme a určite odporúčame.

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi celiatik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. mája 2015

Krásna architektúra,výborné raňajky i obed a sympatické ženy na recepcii.Wellness-relaxačné centrum rodinného typu.V Trenčianskych Tepliciach 2.najlepšie ubytovacie zariadenie situované v parku.V lete bude do týchto kúpeľov znova premávať vlak-električka

Dátum pobytu: máj 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Anjel1975.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. marca 2015
Prekladač Google

Tip na izbu: Some of the rooms have the benefit of a balcony and ones at the rear do not face a road.
Dátum pobytu: február 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RomanaM26, Manažer v zariadení Penzion Baske.Zodpovedané: 26. marca 2015

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie