Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 22:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Vylet k vode

Pekne miesto na aktívny oddych pri vode,veľa bazénov,atrakcií,sieť na šplhanie sa nad... viac informácií

Recenzované: 9. júla 2019
ZuzanaT10
,
Milton Keynes, Spojené kráľovstvo
Vhodné pre všetky vekové kategórie

Výborný relax v rozsiahlom modernom kúpeľnom komplexe. Veľký výber bazénov, víriviek, sáun... viac informácií

Recenzované: 27. júla 2019
panacekoliver
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (596)
  
Recenzie (596)
Filtrovať recenzie
596 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
306
158
72
29
31
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
306
158
72
29
31
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16596 recenzií
Recenzované: 27. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Výborný relax v rozsiahlom modernom kúpeľnom komplexe. Veľký výber bazénov, víriviek, sáun, atrakcií... Kúpele sú pripravené aj v prípade návalu turistov. Dobré jedlo k zakúpeniu aj pri bazénoch.

Dátum zážitku: júl 2019
Poďakujte používateľovi panacekoliver.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chocholowskietermy, Kierownik sprzedaży v zariadení Chocholowskie Termy.Zodpovedané: 29. júla 2019
Prekladač Google

Thank you for recommendation. We are very glad you have enjoyed your time in Chochołowskie Termy. See you again!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2019

Pekne miesto na aktívny oddych pri vode,veľa bazénov,atrakcií,sieť na šplhanie sa nad vodou,zaujímavé tobogany... Miesta sú čisté,toalety na úrovni 21. storočia,dostatok priestoru na konzumáciu jedla,vyber taktiež zaujímavý. Zaujímavá architektúra-bazény na poschodiach v budove aj vonku...pekný drevený nábytok a doplnky typické pre tento región....sauny sme nevyskúšali,možno nabudúce,boli sme prvýkrát.

Dátum zážitku: júl 2019
1  Poďakujte používateľovi ZuzanaT10.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chocholowskietermy, Kierownik sprzedaży v zariadení Chocholowskie Termy.Zodpovedané: 25. júla 2019
Prekladač Google

Thank you for recommendation. We highly recommend to visit Saunas area next time. See you again!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. apríla 2019

Vhodné pre všetky vekové kategórie, relax v liečivej vode, masáže a ostatné procedúry, ktoŕe sa dajú dokúpiť. Krásna príroda, vhodné i na turistiku a v zime pre lyžiarov. Boli sme ubytovaní v penzióne kúsok od termov, takže sme nemuseli využívať auto. V termoch sa dá využiť kúpa permanentky, cenovo je to výhodnejšie.

Dátum zážitku: január 2019
Poďakujte používateľovi lubical3.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. marca 2019

Nové,cenově dostupné s vynikajícím výhledem na hory,příjemné služby ,čistota a sociální zázemí na jedničku

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi marek231970.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. februára 2019 cez mobilné zariadenie

Kúpele sú kúsok od hranice, značenie príjazdu je dobré. Parkovisko veľké a zdarma. Vstup pre 5 ľudí (1 dieťa) cca 45 euro na 2 hodiny. Sauny plus 9 euro osoba. Problém s uznaním veku dieťaťa, malý bude mať 13 až v novembri 2019, obsluha tvrdila, že rozhoduje rok a nie mesiac.... Divné ale neho kolega mu vysvetlil čo sú narodeniny a že sa slávia na presný dátum....
Potom chalan uznal. Šatne super. Skrinky ok. Prezliekarne a sprchy ok. Bazény sú na 1 poschodí, veľa viriviek a detských bazenov, šmýkačky a veľké bazény a plavecký bazén. Voda 37 stupnov, vzduch cca 24 stupňov, kúsok viac by bolo fajn. Sauny super, bar super, rituály saunovania každú hodinu a super. Vnutri aj vonku jacuzzi. Solna jaskyňa. Možnosť jedla. Sprchy ok. Za nás fajn akvapark.

Dátum zážitku: február 2019
Poďakujte používateľovi Okor.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie