Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 22:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Vylet k vode

Pekne miesto na aktívny oddych pri vode,veľa bazénov,atrakcií,sieť na šplhanie sa nad... viac informácií

Recenzované: 9. júla 2019
ZuzanaT10
,
Milton Keynes, Spojené kráľovstvo
Super oddych

So všetkým sme boli spokojní, strava, sauny aj ochota personálu. Moja dcérka si to užila, oceňujem... viac informácií

Recenzované: 12. novembra 2019
Hotel O
,
Trstená, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (666)
  
Recenzie (666)
Filtrovať recenzie
666 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
350
170
80
30
36
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
350
170
80
30
36
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2429666 recenzií
Recenzované: 29. januára 2018

Každý rok chodíme na lyžovačku do Zuberca a poobede zvykneme ísť na Oravice do termálnych bazénov , alebo k Michalovi do sáun, ale teraz sme si dali poradiť a vybrali sme sa o 28km ďalej do Chocholowa, ktorý je hneď za hranicami( Suchá hora).
Je to prekrásny areál. Bazény nemajú chybu a saunový svet je niečo úžasné. Prajem zažiť každému. Ceny oveľa nižšie ako u nás, dokonca uznajú aj naše preukazy ZŤP. Vôbec nemajú problém dať Vám zľavu. Ďalej je tam príjemná reštaurácia, dá sa aj dobre a lacno najesť. Veľmi milo sme boli prekvapení.

Dátum zážitku: január 2018
8  Poďakujte používateľovi vierahlinikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. januára 2018

Parkovanie v areáli veľmi dobre zorganizované,nový wellness s ozdravovacou zónou a saunami, vstupné v porovnaní s wellness u nás (SK) lacné, tak isto ako i občerstvenie.Veľký počet víriviek, masážnych trysiek a ozdravovacích bazénov, tak pre dospelých, tak i deti, soľná jaskyňa a fínska sauna v základnej cene pred saunoným svetom pre tých, čo sa hambia ísť do saunového sveta,na veľký počet ludí je tam tichúčko, deti do 18.rokov majú vstup chvalabohu zakázaný, inak by tam bol hluk, dostanete pri vstupe uterák za zálohu 40.zl, odpočinuli sme si tam velmi dobre, jedno musím vytknúť, že s kúpou do sauny nieje základná nutnosť a to voda pre rýchle podanie pre prípad náhlej nevolnosti po saune. Nemať peniaze, tak tam môžte aj umreť po celodennom pobyte bez vody. Dnes to bola moja prvá návšteva, no isto nie posledná, doporučujem všetkým chodte si odpočinúť ako my, no nezabudnite si kúpiť niekde v obchode vodu na celý deň.

Zobraziť menej

Dátum zážitku: január 2018
2  Poďakujte používateľovi AllaB316.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Tradicne na 1. sviatok vianocny navstevujeme aqua & spa na Liptove, ale tento rok sme sa vybrali za hranice do PL a urobili sme dobre. Chocholowskie termy su podla mna ovela lepsie ako Besenova alebo Tatralandia. Vrele odporucame

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi StanislavJ42.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2017

Pomerne nový wellness s ozdravovacou zónou a saunami.Všetko , vrátane parkovanie je veľmi dobre zorganizované, vstupné v porovnaní s wellness u nás (SK) lacné, tak isto ako i občerstvenie a zákusky.Veľký počet víriviek, masážnych trysiek a ozdravovacích bazénov, tak pre dospelých ako i detí, soľná jaskyňa a fínska sauna v základnej cene, v saunovom svete som nebol (vstup za príplatok), no podľa ponuky veľký počet.S kúpou lístka si každý kupuje i šatníkovú skrinku, teda nemusí hľadať voľnu, ale na terminály sa každému zobrazí číslo tej jeho. Dnes to bola moja prvá návšteva, no isto nie posledná, doporučujem všetkým.

Dátum zážitku: november 2017
4  Poďakujte používateľovi Milan T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. novembra 2017

Všetko bolo fajn až na ženský blond personál v saunách, ktorý vás naháňal po saunách a upozorňoval: " nedávajte ruky na drevo, uteráky si dajte pod nohy a pod. pričom sama vchádzala do sáun v kroksoch a v plavkách z nevhodného materiálu. To samé bolo na ceremónii v saune s "vidokom", kde poskakovala pred pecou s uterákom pričom mala obuté kroksy a plavky z nevhodného mat. do sáun oproti jej kolegovi ktorý bol tak ako aj my na boso a na sebe mal kylt z plátna

Dátum zážitku: november 2017
1  Poďakujte používateľovi drakobijecmichal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie