Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Najkrajsi hrad slovenska....

Na tomto hrade zazijete prijemny vylet vhodny aj pre deti. Lahko pristupny, udrziavany hrad a kazdy... viac informácií

Recenzované: 24. marca 2019
kimgoldpiestany
,
Piešťany, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Udržiavaná zrúcanina

Pekný hrad, prijateľné vstupné. Môžte podstúpiť exkurziu so sprievodcom ale aj bez sprievodcu. My... viac informácií

Recenzované: 20. decembra 2018
stano182
,
Topoľčany, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (86)
  
Recenzie (86)
Filtrovať recenzie
86 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
49
28
6
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
49
28
6
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1686 recenzií
Recenzované: 24. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Na tomto hrade zazijete prijemny vylet vhodny aj pre deti. Lahko pristupny, udrziavany hrad a kazdy rok pribudaju novo zrekonstruovane casti. Za symbolicke vstupne 3,50€ doporucujem prehliadku aj so sprievodcom, ktora sa stane hned zaujimavejsia. Dozviete sa celu historiu hradu od Matusa Caka, cez Stibora az po sucasnost.....

Dátum zážitku: marec 2019
2  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PeterP6136, výkonný riaditeľ v zariadení Beckovský hrad.Zodpovedané: 25. marca 2019

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Pekný hrad, prijateľné vstupné. Môžte podstúpiť exkurziu so sprievodcom ale aj bez sprievodcu. My sme si to podstúpili samy, takže hodnotiť sprievodcov nemôžem. Hrad v celku rozľahlý, udržiavaný, umiestnený na impozantnej skale, ktorá sa týči v tesnej blízkosti obce. Úplne nenáročný výstup, v areáli stánky so suvenírmi, pódiom, tiež sa nachádza v areáli knižnica medzi hradbami, kde sa dá v kľude posedieť a niečo si prečítať. Určite si nájdite čas na návštevu tohto hradu.

Dátum zážitku: máj 2018
1  Poďakujte používateľovi stano182.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. septembra 2018

Navštívili sme Beckov celá rodina a boli sme naozaj veľmi milo prekvapení. Odporúčam prehliadku so sprievodcom - dozviete sa dosť veľa zaujímavých informácií. Okrem samotného hradu aj ďalšie atrakcie - ukážka činnosti sokoliarov (mimoriadne zaujímavé), domáce zvieratá chované na hrade (dá sa vidieť), niektoré Slovenské naj (najväčší meč, najväčšia sekera....).

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi ipp7707.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Vsade čislo, pekne upravene, zachody luxusne. Okrem prehliadky zrucaniny, v zakutiach pivnic uchvatný draci, v exterieri dobre udrziavane vybehy pre kačky, prasiatka, ponika, kozy, ovecky. Navstevnikov dnes vytali sokoliari, pred malym podiom urobili prijemné vystúpenie. Okrem toho malý bufet, darcekový obchod a mile zakutie s knizkami. Urcite dobry vylet pre mensie deti, hlavne chlapcov.

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi Zuzana K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Peter P, výkonný riditeľ v zariadení Beckovský hrad.Zodpovedané: 10. augusta 2018

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a sme radi, že sa Vám u nás páčilo.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júla 2018

Veľmi pekný hrad. Dostanete sa naň z dediny, krátkou prechádzkou. Cesta na hrad je dobre značená ešte starými tabuľami. Hrad je vcelku pekný, vidieť, že sa na jeho záchrane pracuje. Pre malé deti sú tam zaujímavé 2 miestnosti s drakmi, pekné na spestrenie.

Dátum zážitku: júl 2018
Poďakujte používateľovi ElenitaS129.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie